
Οι φόβοι για τον κοροναϊό βύθισαν τη Wall Street
Με σημαντικές απώλειες έκλεισε τη Δευτέρα το χρηματιστήριο της Wall Street στη Νέα Υόρκη.
Με σημαντικές απώλειες έκλεισε τη Δευτέρα το χρηματιστήριο της Wall Street στη Νέα Υόρκη.
Ιδιαίτερα ανήσυχοι
Οι επενδυτές εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανήσυχοι για ενδεχόμενη παρατεταμένη επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του νέου κοροναϊού (Covid-19) σε χώρες εκτός της Κίνας.
Επεσε πάνω από 1.000 μονάδες ο Dow Jones
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 1.031,61 μονάδων (-3,56%), στις 27.960,8 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν οι τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε μειωμένος κατά 355,31 μονάδες (-3,71%), στις 9.221,28 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, των πεντακοσίων μεγαλύτερων εισηγμένων εταιρειών, που θεωρείται ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 111,86 μονάδων (-3,35%), στις 3.225,89 μονάδες.
Πηγή: ΑΠΕ
- Με τον Λανουά δεν είναι η πρώτη φορά
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι –
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο
- Η Amazon εξαγοράζει την Globalstar για να ανταγωνιστεί το Starlink
- EE: «Καμπανάκι» για κράτος δικαίου, ελευθερία Τύπου και ανεξαρτησία δικαιοσύνης – Η έκθεση στη LIBE








