Φιορεντίνα – Μίλαν 1-1
Η Μίλαν, παρότι αγωνίστηκε για μισή ώρα με παίκτη παραπάνω, δεν κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη και η ψυχωμένη Φιορεντίνα της στέρησε την ευκαιρία να βρεθεί στην έκτη θέση.
Όλα ήταν υπέρ της. Προηγούνταν από το 56′ χάρη σε γκολ του Άντε Ρέμπιτς. Βρέθηκε με παίκτη παραπάνω από το 62′, καθώς σε εκείνο το λεπτό αποβλήθηκε ο Νταλμπέρ για την Φιορεντίνα. Ωστόσο η Μίλαν δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Φλωρεντία, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, και βλέπει τη Νάπολι να είναι από πάνω της έστω και στην ισοβαθμία.
Οι ροσονέρι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν ένα τέρμα με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως το τέρμα ακυρώθηκε από το VAR για χέρι στο πρώτο κοντρόλ του Σουηδού φορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν συνέχισε να είναι καλύτερη και στο 57ο λεπτό η τύχη της χαμογέλασε, καθώς έφτασε τελικά στο 1-0 με τον Ρέμπιτς να κάνει του σουτ μέσα από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού άλλαξε πορεία στο σώμα του Μιλένκοβιτς. Στο 62′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν αφού αποβλήθηκε ο Νταλμπέρ για φάουλ στον Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έβγαινε σε θέση τετ – α – τετ.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με παίκτη παραπάνω για μισή ώρα, αλλά οι «βιόλα» κατάφεραν να ισοφαρίσουν (1-1) με πέναλτι του Πούλγκαρ στο 85′.
- Μιμή Ντενίση: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «Η γυναίκα πίσω από τον Έλγιν»
- Ιράν: Σε ένα πόλεμο χωρίς νικητές, είναι ο Νετανιάχου ο μεγαλύτερος χαμένος;
- Τα χρέη της Φενέρμπαχτσε – Η «τρύπα» ξεπερνάει τα 588 εκατομμύρια
- ΚΚΕ: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη για τον Λίβανο είναι ακόμη ένα μνημείο κυνισμού
- Social Media: Πώς θα εφαρμοστεί η απαγόρευση χρήσης σε παιδιά – Υψηλά τα πρόστιμα για τις πλατφόρμες
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας, να μην στέκεται ως πιστός σύμμαχος του Νετανιάχου


