Πασπαλάς : «Τρομερή η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού»
Όλοι οι άλλοι επέστρεψαν στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Πασπαλάς παραμένει στο Τσινγκτάο και τους Αετούς, που προετοιμάζονται για τα πλέι οφ.
Το Τσινγκτάο είναι πόλη στην Κίνα, με πληθυσμό… μόλις 8.715 κατοίκους (σύμφωνα με το Wikipedia). Θα ήταν ένας λιγότερος, αν ο Δημήτρης Πασπαλάς δεν έδειχνε τόσο… ανθεκτικός στον τρόμο του κορωνοϊού.
Τη στιγμή που όλοι οι Έλληνες ασχολούμενοι με το μπάσκετ στην Κίνα έχουν επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, τη στιγμή που το 90% των ξένων προπονητών έχει εγκαταλείψει τη χώρα, ο γνωστός συμπατριώτης μας γυμναστής δεν το βάζει κάτω.
Είναι στην πόλη κι ετοιμάζεται να ταξιδέψει με τους «Αετούς» (Eagles το όνομα της ομάδας) για το Βελιγράδι.
- HOTEΛ ΕΛVIRA: Το μυστήριο με το νησί όπου διαδραματίζεται η πιο feelgood σειρά της ελληνικής τηλεόρασης
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- Ποια λάθη «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Πού χρειάζεται προσοχή
- What the Eurogroup Is and Pierakakis’ Role as New President
- Φοινικούντα: Ποιος είναι ο 32χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός στο διπλό έγκλημα
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Τη Δευτέρα η δικογραφία σε βάρος του – Δεν καταθέτει το δίπλωμα
