Στην γειτονική χώρα αναβλήθηκαν 88 αγώνες λόγω του κορωνοϊού

Αλυσιδωτές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η μετάδοση του κοροναϊού στην Ιταλία, με τα κρούσματα του θανατηφόρου ιού στην γειτονική χώρα να πληθαίνουν με την πάροδο του χρόνου.

Προφανώς, οι τελευταίες εξελίξεις δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν και τον εγχώριο αθλητισμό, με περισσότερους από 40 αγώνες ποδοσφαίρου να οδηγούνται σε πρώτη φάση προς αναβολή.

Παρόλα αυτά, ο αριθμός συνεχίζει να ανεβαίνει, με την Ομοσπονδία να κάνει γνωστό πως πλέον οι αγώνες που έχουν αναβληθεί λόγω των πρόσφατων κρουσμάτων στην κωμόπολη Καστιλιόνε Ντ’ ‘Αντα έχουν ανέλθει συνολικά στους 88.

Οι Ιταλοί έχουν πάρει την απόφαση να μη πάρουν περιττά ρίσκα αναφορικά με το θέμα μετάδοσης του ιού και δεν σκοπεύουν να κάνουν σε καμία περίπτωση εξαιρέσεις. Μάλιστα, η ίδια τακτική που ακολουθείται τις τελευταίες ώρες στο χώρο του ποδοσφαίρου συμβαίνει και στα υπόλοιπα αθλήματα, με πλήθος αγώνων μπάσκετ και βόλεϊ να έχουν αναβληθεί.

Πάντως, όσο περνάει η ώρα δεν αποκλείεται ο αριθμός των αναβληθέντων αγώνων να παραμένει σε αύξουσα ροή, αφού οι αρμόδιες αρχές έχουν αποφασίσει να κάνουν ότι χρειαστεί για την άμεση καταστολή του φαινομένου.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr