Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιταλία: Πάνω από 80 αγώνες αναβλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού

Ιταλία: Πάνω από 80 αγώνες αναβλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού

Στην γειτονική χώρα αναβλήθηκαν 88 αγώνες λόγω του κορωνοϊού

Αλυσιδωτές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η μετάδοση του κοροναϊού στην Ιταλία, με τα κρούσματα του θανατηφόρου ιού στην γειτονική χώρα να πληθαίνουν με την πάροδο του χρόνου.

Προφανώς, οι τελευταίες εξελίξεις δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν και τον εγχώριο αθλητισμό, με περισσότερους από 40 αγώνες ποδοσφαίρου να οδηγούνται σε πρώτη φάση προς αναβολή.

Παρόλα αυτά, ο αριθμός συνεχίζει να ανεβαίνει, με την Ομοσπονδία να κάνει γνωστό πως πλέον οι αγώνες που έχουν αναβληθεί λόγω των πρόσφατων κρουσμάτων στην κωμόπολη Καστιλιόνε Ντ’ ‘Αντα έχουν ανέλθει συνολικά στους 88.

Οι Ιταλοί έχουν πάρει την απόφαση να μη πάρουν περιττά ρίσκα αναφορικά με το θέμα μετάδοσης του ιού και δεν σκοπεύουν να κάνουν σε καμία περίπτωση εξαιρέσεις. Μάλιστα, η ίδια τακτική που ακολουθείται τις τελευταίες ώρες στο χώρο του ποδοσφαίρου συμβαίνει και στα υπόλοιπα αθλήματα, με πλήθος αγώνων μπάσκετ και βόλεϊ να έχουν αναβληθεί.

Πάντως, όσο περνάει η ώρα δεν αποκλείεται ο αριθμός των αναβληθέντων αγώνων να παραμένει σε αύξουσα ροή, αφού οι αρμόδιες αρχές έχουν αποφασίσει να κάνουν ότι χρειαστεί για την άμεση καταστολή του φαινομένου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024