Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Kορυφαίοι Έλληνες αθλητές μιλούν για την επιστροφή του MEGA

Kορυφαίοι Έλληνες αθλητές μιλούν για την επιστροφή του MEGA

Κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες μιλούν στην κάμερα του MEGA για την επιστροφή του μεγάλου καναλιού και για το τι σηματοδοτεί για τους ίδιους η επιστροφή αυτή.

Κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες μιλούν στην κάμερα του MEGA για την επιστροφή του μεγάλου καναλιού και για το τι σηματοδοτεί για τους ίδιους η επιστροφή αυτή.

Οι περισσότεροι από αυτούς μας έχουν «αναγκάσει» να κλάψουμε… από χαρά. Διακρίθηκαν με τη γαλανόλευκη ο καθένας στον τομέα του και συγκίνησαν το πανελλήνιο.

Ζητήσαμε, λοιπόν, σε μερικούς από τους σπουδαιότερους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες να μας πουν τι νιώθουν για τη MEGA-λη μας επιστροφή.

Οι κουβέντες τους ήταν υπέροχες και εγκάρδιες.

Πύρρος Δήμας: MEGA σημαίνει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου

«MEGA για μένα σημαίνει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου και τις πιο σημαντικές στιγμές της. Αλλά αυτό δεν αφορά μόνο εμένα, αλλά την ιστορία της Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια που αποτυπώθηκε στην οθόνη του MEGA. Ήταν παρών στην πρώτη μεγάλη στιγμή της καριέρας μου. Ήταν κοντά μου σε όλη τη διαδρομή μου» σημειώνει ο ολυμπιονίκης στην Άρση Βαρών, Πύρρος Δήμας.

Όσος για τις προσδοκίες του από το κανάλι μας είναι ξεκάθαρος. «Περιμένω να είναι το MEGA που όλοι αγαπήσαμε και μας έλειψε. Και ελπίζω να μη ξεχνάτε τον αθλητισμό. Γιατί αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ» προσθέτει.

Βούλα Πατουλίδου: Ό,τι καλύτερο ένα κανάλι να ανοίγει ξανά τα φτερά του

«Πόσες σειρές φυλακίστηκαν στην καρδιά μας; Οι ’’Απαράδεκτοι’’, το ‘’Παρά Πέντε’’. Απίστευτες σειρές. Και μόνο ότι ένα κανάλι ανοίγει ξανά τα φτερά του και μάλιστα αυτό το κανάλι, είναι ότι καλύτερο. Ειλικρινά εύχομαι τα φτερά να είναι στεγνά, να είναι πολύ μεγάλα και η ενημέρωση να έχει εγκυρότητα» τονίζει η ολυμπιονίκης στο Στίβο, Βούλα Πατουλίδου.

Δημήτρης Παπανικολάου: Κράτησα αρχεία από αγώνες μου που έδειχνε το MEGA

«Στο MEGA μου άρεσε περισσότερο να βλέπω σειρές. ‘’Απαράδεκτους’’,  ‘’Τρεις Χάριτες. Δεν υπήρχε τότε ίντερνετ. Στον ελεύθερο χρόνο από το σχολείο και στη συνέχεια από το μπάσκετ, παρακολουθούσαμε το MEGA. Και γι αυτό είμαι πολύ χαρούμενος, και όπως είπε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Στέλιος Πέτσας, στις μέρες μας είναι σημαντικό να ανοίγουν πράγματα και όχι να κλείνουν. Και ένα από αυτά είναι τα κανάλια» εξομολογήθηκε ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Δημήτρης Παπανικολάου.

«Έχω αρχεία μου από αγώνες που έδειχνε το MEGA. Κυρίως από όταν αγωνιζόμουν στον Ολυμπιακό. Τώρα θα ζητήσω και τα υπόλοιπα αρχεία» προσθέτει χαμογελώντας.

Σοφία Μπεκατώρου: Μοιραστήκαμε πολλές και όμορφες αναμνήσεις με το MEGA

«Παρακολουθούσα MEGA και χαίρομαι πάρα πολύ που ανοίγει ξανά» επισημαίνει η ολυμπιονίκης στην Ιστιοπλοϊα, Σοφία Μπεκατώρου.

«Μοιραστήκαμε πολλές όμορφες αναμνήσεις με το MEGA και ελπίζουμε τώρα και σε νέα γεγονότα. Θα πρότεινα ένα ποιοτικό περιεχόμενο. Έχουμε ανάγκη από όλα. Χρειάζονται και ειδήσεις, και ψυχαγωγία αλλά και αθλητισμός, γιατί δίνει σωστά πρότυπα στην κοινωνία» καταλήγει.

Σπύρος Γιαννιώτης: Καλή αρχή

Θερμές ευχές για καλή αρχή στο νέο MEGA έστειλε ο oλυμπιονίκης στην Κολύμβηση. Τόνισε μάλιστα πως αυτό που περιμένει να δει ξανά είναι ωραίες αθλητικές στιγμές

Μίλτος Τεντόγλου: Το MEGA ήταν το αγαπημένο μου κανάλι

Ο πρωταθλητής στίβου τόνισε πως το MEGA ήταν το αγαπημένο του κανάλι και κυρίως η σειρά «Παρα Πέντε».

«Θα ήθελα να δοθεί έμφαση στον αθλητισμό, αλλά όχι μόνο στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλα αθλήματα» τόνισε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Κατερίνα Στεφανίδη: Θα τα πούμε από κοντά σε δύο εβδομάδες MEGA

«Θέλω να ευχηθώ στο MEGA καλή αρχή και καλή επιτυχία» είπε στην αρχή η ολυμπιονίκης Στίβου, τονίζοντας πως θα έλεγε ψέματα αν δεν δήλωνε τον ενθουσιασμό της για την νέα εκπομπή του Γιώργου Καπουτζίδη με τα ολυμπιακά αθλήματα, καθώς είναι σίγουρη πως οι τηλεθεατές θα γνωρίσουν αγωνίσματα και αθλητές που δεν ήξεραν.

«Περιμένω να σας δω από κοντά σε περίπου δύο εβδομάδες που θα είμαστε στην Ελλάδα» κατέληξε.

Βασίλης Τοροσίδης: Μεγαλώσαμε με το MEGA

«Όλοι έχουμε τις ίδιες μνήμες από το MEGA ειδικά όσον αφορά το ποδόσφαιρο και τις παλιές ελληνικές σειρές» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τονίζοντας πως το MEGA είναι ένα κανάλι με το οποίο μεγαλώσαμε.

«Εύχομαι το κανάλι να έχει την ίδια επιτυχία με παλιά», κατέληξε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Η καινούργια αρχή του MEGA να φέρει πίσω τις παλιές καλές στιγμές

«Με το MEGA μεγαλώσαμε. Θυμάμαι πάρα πολλές σειρές, βραδιές ποδοσφαίρου. Εύχομαι αυτή η καινούργια αρχή να φέρει πίσω παλιές καλές στιγμές. Περιμένω να δω σαφώς ποδόσφαιρο και καλές παλιές σειρές», τόνισε ο διεθνής άσος.

Σπύρος Καπράλος: Το MEGA ήταν και είναι το μεγάλο κανάλι

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ανέφερε πως για εκείνον το MEGA είναι το μεγάλο κανάλι που κυρίως οι πιο μεγάλοι σε ηλικία το έζησαν και το αγάπησαν από τότε που ξεκίνησαν.

Ισίδωρος Κούβελος: Μεγάλη ικανοποίηση για την επιστροφή του MEGA

Ο Πρόεδρος Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας ανέφερε πως το MEGA έλειψε πολύ καθώς με αυτό μεγαλώσαμε όλοι.

«Είναι μεγάλη ικανοποίηση που είναι πάλι πίσω το MEGA, που είναι πάλι ζωντανό, κοντά μας και περιμένουμε με χαρά την καλή κριτική στον χώρο του αθλητισμού που είναι πάρα πολύ ζωτικός για την χώρα μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούβελος.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024