Σωκράτης: «Αγωνιζόμαστε με την πιο καλή ομάδα στην Ελλάδα»
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για εκείνον να αγωνιστεί απέναντι σε ελληνική ομάδα.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό.
Ο Έλληνας στόπερ χαρακτήρισε τους Πειραιώτες την πιο καλή ομάδα στην Ελλάδα, μιλώντας για την εμπειρία του να αγωνίζεσαι απέναντι σε ελληνικό σύλλογο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τον Ολυμπιακό: Έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου για τον Ολυμπιακό. Έχουν καταλάβει πολύ καλά το τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Για μένα αγωνιζόμαστε με την πιο καλή ομάδα στην Ελλάδα.
Να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Είμαστε πανέτοιμοι. Για μένα είναι ξεχωριστή εμπειρία που παίζω με ελληνική ομάδα και προέχει να κερδίσουμε.
Για τις 35 πάσες στο τρίτο γκολ με τη Νιουκάστλ: Ήταν ένα εκπληκτικό γκολ. Μαθαίνουμε κάθε εβδομάδα από τον νέο τεχνικό μας. Αυτό το στιλ θέλουμε να παίξουμε.
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Τι φοβούνται οι Ευρωπαίοι διαχειριστές πλούτου
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Anthropic να επιτρέψει την αυτόνομη στρατιωτική χρήση της Τεχνητής της Νοημοσύνης
- Ισπανία: Ο βασιλιάς Χάραλντ της Νορβηγίας εισήχθη σε νοσοκομείο της Τενερίφης
- Ρέτσος: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια»
- Ολυμπιακός: «Σας ευχαριστούμε για το όμορφο ταξίδι» (pic)
- Ο Τραμπ «ανησυχεί» για την υγεία των Γροιλανδών – Αλλά ξεχνάει τους Αμερικανούς που παιδεύονται πιο πολύ

