Ο γερμανός Τομπίας Στίλερ «σφυρίζει» το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Ο Γερμανός διαιτητής, Τομπίας Στίλερ είναι αυτός που ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα. Γερμανοί και οι βοηθοί, αλλά και στο VAR.
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για την 25η αγωνιστική της Super League, ορίζοντας τον Γερμανό Τομπίας Στίλερ στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.
Ο Γερμανός ρέφερι είναι από την πρώτη κατηγορία της UEFA και έχει ξανασφυρίξει στην Ελλάδα, καθώς ήταν διαιτητής πέρσι στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 4-1.
Ο 39χρονος ρέφερι σφυρίζει επί χρόνια στην Bundesliga, αλλά δεν είναι στην Elite κατηγορία της UEFA, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι διαιτητές που ορίστηκαν από την ΚΕΔ είναι Γερμανοί. Βοηθοί του λοιπόν θα είναι οι Ματίας Γιόλενμπεκ, Κρίστιαν Γκίτελμαν, τέταρτος ο Σόρεν Στορκς και στο VAR οι Τομπίας Βελτς, Ράφαελ Φόλτιν, με παρατηρητή τον Κωνσταντίνο Ζαννετίδη.
Ο Στίλερ είναι ένας πολύ έμπειρος διαιτητής, που φέτος έχει διαιτητεύσει ήδη δυο παιχνίδια για τους ομίλους του Champions League, αλλά και ένα για τους ομίλους του Europa. Παράλληλα, θα είμαι «άρχων» του παιχνιδιού της Γουλβς με την Εσπανιόλ την Πέμπτη (20/2) για τους «32» του Europa League.
Όσον αφορά το παρελθόν του με τις ελληνικές ομάδες, ο Γερμανός έχει σφυρίξει το ματς της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό στο Τορίνο στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017, όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν ηττηθεί με 2-0, αλλά και έναν χρόνο πριν τη νίκη του Ολυμπιακού με την Αστάνα με 4-1.
- Τσουκαλάς: Ακατανόητη η σπουδή Π. Μαρινάκη να θεωρεί κλεισμένη υπόθεση τις υποκλοπές
- ΗΠΑ: Επιτρέπουμε στα ιρανικά τάνκερ να διέρχονται από το Ορμούζ, για να διατηρηθεί η προσφορά πετρελαίου
- Ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του στην Καλαμαριά κρατούσε πανό για τον Άλκη ως μαθητής
- Στον ανακριτή οι τρεις Τούρκοι για τους πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη
- Ο Πολ Τόμας Άντερσον κερδίζει επιτέλους Όσκαρ μετά από 11 ήττες
- Κατέκτησε την Ανταρκτική, τώρα θέλει το Διάστημα – Ο Αδριανός Γκολέμης είναι ο πρώτος έλληνας υποψήφιος αστροναύτης



