
Μπηχτές Γιατρά για διαιτησία: «Ένα φάουλ, κάποια βήματα, έκριναν την αναμέτρηση»
O προπονητής του Προμηθέα, δεν είχε πολλά πράγματα να πει μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ στα «2 Αοράκια».
Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του και την αστοχία της ήταν ο Μάκης Γιατράς.
Ο προπονητής του Προμηθέα, μετά τον χαμένο τελικό στο Ηράκλειο από την ΑΕΚ, στάθηκε αρχικά για τους παίκτες του και την κακή μέρα που βρέθηκαν, ενώ μίλησε για την διαιτησία των Σχινά, Αναστόπουλου και Καρακατσούνη.
Ο προπονητής των Πατρινών δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, αλλά και στην ομάδα μου. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Ένα φάουλ, κάποια βήματα, ένα χαμένο τρίποντο έκριναν το παιχνίδι… Εμείς ήμασταν πολύ άστοχοι, στα δίποντα και στα τρίποντα. Στενοχωρηθήκαμε.
Θέλαμε πολύ να κατακτήσουμε το Κύπελλο, γι’ αυτό ήρθαμε εδώ. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Προχωράμε».
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος

