Παναθηναϊκός: «Ανύπαρκτο το πέναλτι»
Το σχόλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το πέναλτι που έδωσε ο Ελβετός στο καθαρό μαρκάρισμα του Ινσούα.
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι απέναντι στον Παναθηναϊκό χθες το βράδυ στην Τούμπα, ενώ ο Ελβετός διαιτητής και όσοι βρίσκονταν στο VAR έκλεισαν τα μάτια και στην κόκκινη κάρτα του Δημήτρη Πέλκα για τη σκαριά πάνω στον Πούγγουρα, όπως και στο χέρι του Βιεϊρίνια στο 86ο λεπτό του αγώνα.
Θα περίμενε κανείς μια επίσημη αντίδραση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο αυτή δεν ήρθε χθες. Ίσως να αντιδράσει σήμερα, είτε μέσω ανακοίνωσης, είτε μέσω επιστολής στην ΚΕΔ, όπως είχε κάνει και άλλη φορά μέσα στη σεζόν και συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Η μοναδική αντίδραση που υπήρξε ήρθε μέσω των Social Media της ΠΑΕ χθες το βράδυ, κατά την περιγραφή του αγώνα. Εκεί που μετά το πέναλτι στον Πέλκα, γράφτηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι η φάση είναι ξεκάθαρη αφού ο Ινσούα βρίσκει πρώτα την μπάλα.
Δείτε το ποστάρισμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προκαλούν τον Τραμπ – «Περιμένουμε» τα πολεμικά σας στα Στενά του Ορμούζ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι θα γίνει στην Ελλάδα
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
- Γουλβς – Λιβερπουλ 1-3: Πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup
- Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Βαλβέρδε στο 90+4′