Γιώργος Κοτανίδης : Η τελευταία πολιτική τοποθέτηση
Βαθιά ιδεολόγος και αγωνιστής, συνελήφθη κατά τη διάρκεια της Χούντας, συμμετείχε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου και έμεινε για πάντα ένας ρομαντικός αριστερός
Ο ηθοποιός και συγγραφέας Γιώργος Κοτανίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.
Βαθιά ιδεολόγος και αγωνιστής, συνελήφθη κατά τη διάρκεια της Χούντας, συμμετείχε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου και έμεινε για πάντα ένας ρομαντικός αριστερός.
Δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή έκανε την τελευταία πολιτική ανάρτηση του τιμώντας τον Σταύρο Θεοδωράκη και την απόφαση να ολοκληρωθεί ο κύκλος του Ποταμιού.
«Πήγαμε σήμερα να τιμήσουμε τον Σταύρο Θεοδωράκη στην τελευταία του ομιλία για το κλείσιμο του κύκλου του Ποταμιού. Ήταν θαυμάσια ομιλία-απολογισμός για την θετική πορεία του Ποταμιού αλλά και για τα λάθη του. Για την χυδαία επίθεση των συριζαϊκών τρολ το ’14 που κατηγορούσαν το Ποτάμι σαν κίνηση του Μπόμπολα που δημιουργήθηκε για να ανακόψει την άνοδο του Σύριζα στην εξουσία!» έγραψε ο ίδιος χαρακτηριστικά.
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ




