Ο Βασίλης Σπανούλης σήμερα το πρωί βρέθηκε στο πλευρό της συζύγου του για να υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειας τους και από εκεί επέστρεψε στην αγαπημένη του συνήθεια... την προπόνηση.
Από το μαιευτήριο στο παρκέ! Ο Βασίλης Σπανούλης καλωσόρισε σήμερα (20/01) το πρωί το έκτο του παιδί (ένα υγιέστατο κοριτσάκι) και στην συνέχεια -αφού προμηθεύτηκε γλυκά για το κέρασμα- έδωσε κανονικά το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας!
Άλλωστε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους Ερυθρόλευκους δεν σταματάνε και τους περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τη 21η αγωνιστική της Euroleague.
Αν διακρίνει κάτι άλλωστε τον Kill-Bill τόσα χρόνια είναι η συνέπεια και ο… ζήλος για το μπάσκετ.Στον αρχηγό των Πειραιωτών έσπευσε να ευχηθεί λίγο νωρίτερα και η ΚΑΕ.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Τη σοκαριστική εμπειρία που βίωσε στο ρινγκ μαζί με τον kickboxer Γιάννη Τσουκαλά, περιέγραψε ο Παύλος Κοχλιαρίδης, τονίζοντας ότι οι συνεργάτες του έμαθαν από έμπιστη πηγή ότι υπήρχε χούλιγκαν με μαχαίρι.
Ο Λούκα Τόνι και ο Σεμπαστιάν Φρέι συμφωνούν ότι ο 40χρονος άσος της Μίλαν Λούκα Μόντριτς «λάμπει» με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας καθώς έγινε αμέσως βασικός