Στις Βρυξέλλες ο Σταϊκούρας για το Eurogroup – Επαφές με Τζεντιλόνι και Ρέγκλινγκ
Στις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin στις 20 και 21 Ιανουαρίου θα συμμετάσχει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρα, ο οποίος αναχωρεί σήμερα για τις Βρυξέλλες.
Στις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin στις 20 και 21 Ιανουαρίου θα συμμετάσχει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρα, ο οποίος αναχωρεί σήμερα για τις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, κατά την παραμονή του ο κ. Σταϊκούρας θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πάολο Τζεντιλόνι, με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ, καθώς και με τον υπουργό Οικονομικών της Κύπρου Κωνσταντίνο Πετρίδη.
- «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» τραγούδησαν στην Σάκκαρη οι Ελληνες της Μελβούρνης
- Γερμανία: Η ένταξη στην τρέχουσα μορφή του «Συμβουλίου Ειρήνης» δεν είναι εφικτή, λέει η κυβέρνηση σε υπηρεσιακό έγγραφο
- Οι πρώτες πινελιές της ανθρωπότητας: Ανακαλύφθηκε η αρχαιότερη τέχνη σπηλαίων στην Ινδονησία
- Το πικρό χαμόγελο των αξολότλ: Θεότητα Αζτέκων, megastar στα social media, μασκότ στο Μουντιάλ, υπό εξαφάνιση στη φύση
- Βρέθηκαν τα προσωπικά δεδομένα σας στο Dark Web; – Τι να κάνετε
- Ριφάτ αλ Άσαντ: Πέθανε ο αδερφός του πρώην προέδρου της Συρίας – Γνωστός ως «Χαπάπης της Χάμα»





