Σίβα: «Θρύλος της Ευρωλίγκα ο Σπανούλης, υπέροχο να παίξουμε απέναντί τους»
Ο γκαρντ της Άλμπα Βερολίνου, Πέιτον Σίβα, χαρακτήρισε θρύλο της Ευρωλίγκας τον Βασίλη Σπανούλη και τόνισε πως είναι υπέροχο να βρίσκεται απέναντί του.
Η Άλμπα Βερολίνου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα (14/01, 21:00) και ο γκαρντ των Γερμανών, Πέιτον Σίβα, αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη χαρακτηρίζοντάς τον θρύλο της διοργάνωσης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέιτον Σίβα:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω στο παρκέ με τους συμπαίκτες μου. Είχα χάσει το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό. Ήταν εξαιρετική η εικόνα μας στον ημιτελικό με την Μπάμπεργκ, παίξαμε με σχεδόν γεμάτο το ρόστερ μας.
Ελπίζουμε να μεταφέρουμε αυτό το μομέντουμ και στην Euroleague, όπου κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ο Ολυμπιακός έχει κάποιους θρύλους της Euroleague, όπως ο Σπανούλης. Θα είναι υπέροχο να παίξουμε απέναντί τους».
- Η αινιγματική ανάρτηση του Τζόουνς που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και οι εξελίξεις των επόμενων ωρών
- Live streaming: Ολυμπιακός – Πρωτέας Βούλας
- LIVE: Άστον Βίλα – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Παναθηναϊκός: Εκτός δράσης για δύο μήνες ο Ντέσερς
- Με την κλασική ερυθρόλευκη στον τελικό ο Ολυμπιακός (pic)
- Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον Κρις Σίλβα
- Κίνηση με νόημα από τον Ολυμπιακό: Γιατί δεν θα παραστεί στο επίσημο γεύμα του Betsson Super Cup – Διπλό το μήνυμα
- Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός από την αποθέωση του κόσμου στο ΣΕΦ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 03.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tim-marshall-oMI4Xs46ar4-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442