Οριστικοποιήθηκε το πρώτο Ναδάλ – Τζόκοβιτς της χρονιάς (vid)
Στον τελικό του ATP Cup προκρίθηκε η Ισπανία του Ράφα Ναδάλ, όπου θα αντιμετωπίσει την Σερβία του Νόβακ Τζόκοβιτς.
Ο Ράφα Ναδάλ επικράτησε του Άλεξ Ντε Μινόρ με 2-1 σετ (4-6, 7-5, 6-1) και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ρομπέρτο Μπαουτίστα – Αγκούτ επί του Νικ Κύργιου με 2-0 ( 6-1, 6-4) έστειλε την Ισπανία στον τελικό του ATP Cup, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σερβία. (σ.σ. απομένει το διπλό μεταξύ Ισπανίας και Αυστραλίας, αλλά ο νικητής έχει κριθεί)
Οι Σέρβοι, λοιπόν, νωρίτερα είχαν επικρατήσει των Ρώσων με 3-0, καθώς ο Λάγιοβιτς επικράτησε με 2-0 σετ του Κατσάνοφ (7-5, 7-6 [1]), ο Τζόκοβιτς με 2-1 του Μεντβέντεφ (6-1, 5-7, 6-4), ενώ και στο διπλό οι Σερβία επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 7-6 [7]).
Όλα είναι έτοιμα, λοιπόν, για την πρώτη φετινή αναμέτρηση μεταξύ Ναδάλ και Τζόκοβιτς, η οποία θα είναι η 55η head to head, με τον Νόλε να προηγείται 28-26.
- Χαλκίδα: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε ηλικιωμένο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Μπουκώρος – Εξεταστική: Για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ καταθέτει ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος
- Λεωφορεία: Χειρόφρενο τραβούν οι οδηγοί στις 17 Δεκεμβρίου – Ποιες ώρες σταματούν τα δρομολόγια
- Τι είπε ο προπονητής της Μπράιτον για τον τραυματισμό του Τζίμα και τα… προσεχώς του Κωστούλα (vid)
- Επιστροφή ενοικίου: Λήγει σήμερα η προθεσμία για διορθώσεις ώστε να καταβληθεί η ενίσχυση έως το τέλος 2025
- Δήμος Λαρισαίων: Συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΚΕΔΕ την ερχόμενη Τρίτη – Κλειστές για το κοινό οι υπηρεσίες