
Μιχαηλίδης: «Το αγωνιστικό κομμάτι δεν έχει καμία σημασία»
Ο βοηθός του Μάκη Χάβου στον πάγκο του Παναιτωλικού, Μπάμπης Μιχαηλίδης, δεν έκανε κανένα σχόλιο όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αφήνοντας να υπονοηθεί ο ρόλος που έπαιξε η διαιτησία κατά της ομάδας του.
Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε 3-1 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τους Αγρινιώτες όμως να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία όσον αφορά τα γκολ που πέτυχε η Ένωση.
Ο άμεσος συνεργάτης του Μάκη Χάβου, Μπάμπης Μιχαηλίδης μίλησε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στην κάμερα των καναλιών novasports, αλλά δεν προχώρησε σε κάποιο σχόλιο όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αφήνοντας αιχμές για τη διαιτησία.
«Ήθελα να τονίσω ότι μετά από όσα είδαμε σήμερα κάθε σχόλιο για το αγωνιστικό κομμάτι δεν έχει σημασία», ήταν το λιτό σχόλιο του άμεσου συνεργάτη του Μάκη Χάβου.
- Τι απάντησε ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ στις φήμες για τον Ολυμπιακό
- Μενίδι: Θανατηφόρα παράσυρση γυναίκας από νταλίκα
- Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της μετά το εξιτήριο
- «Φρένο» σε νέα airbnb σε Χερσόνησο, Μάλια, Νέα Κυδωνία
- Συγκινητική ανάρτηση του Ντόρσεϊ για τον γιο του: «Μου ζήτησες 40, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου!» (vids)
- Μετέωρα: Βίντεο σοκ από την πτώση 65χρονης στο κενό



