Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηττα στις λεπτομέρειες για Τσιτσιπά/Περβολαράκη (vid)

Ηττα στις λεπτομέρειες για Τσιτσιπά/Περβολαράκη (vid)

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκαν στο σούπερ τάι μπρέικ από τους Κράβιετζ-Μις με 17-15 και η Γερμανία κέρδισε τη μάχη με την Εθνική μας ομάδα με 2-1 νίκες.

Η ελληνική ομάδα «ζευγάρωσε» τις ήττες της στο «παρθενικό» τουρνουά τένις ATP Cup, το οποίο διεξάγεται σε τρεις πόλεις της Αυστραλίας.

Η «γαλανόλευκη» αντιμετώπισε σήμερα (5/1) τη Γερμανία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου, οι αναμετρήσεις του οποίου διεξάγονται στο Μπρισμπέιν, και γνώρισε την ήττα με 2-1 στα τρία παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η ελληνική ομάδα είναι ουραγός στο γκρουπ με δύο ήττες (κόντρα σε Καναδά και Γερμανία), με αποτέλεσμα να τεθεί ουσιαστικά εκτός οκτάδας.

Πρώτος για την ελληνική ομάδα έπαιξε ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος ηττήθηκε από τον Γιάν-Λέναρντ Στρουφ (Νο 35 στην παγκόσμια κατάταξη) με 6-4, 6-1, ύστερα από μια αναμέτρηση που κράτησε περίπου μια ώρα και 10 λεπτά.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη) αναμετρήθηκε με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο 7) και νίκησε με 6-1, 6-4, ύστερα από αγώνα διάρκειας περίπου 74 λεπτών…

Στο διπλό οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκαν με 2-1 σετ από τους Κράβιετζ-Μις. Οι συμπατριώτες μας πήραν το πρώτο σετ με 6-3, οι Γερμανοί απάντησαν με το ίδιο νόμισμα (6-3) και έστειλαν το ματς στο σούπερ τάι μπρέικ.

Εκεί οι Τσιτσιπάς/Περβολαράκης προηγηθηκαν με 5-0, αλλά δεν άντεξαν. Οι Κράβιετζ-Μις έκαναν την ανατροπή και με 17-15 πήραν τη νίκη.

Δείτε βίντεο από τη μάχη του Τσιτσιπά με τον Ζβέρεφ:

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024