Μαρτίνς: «Σημαντικό να βρισκόμαστε στην κορυφή»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη νίκη των Ερυθρόλευκων απέναντι στον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας την επιστροφή στην κορυφή, το σημαντικότερο όφελος της ομάδας του.
Ο Ολυμπιακός με γκολ του Ελ Αραμπί, νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας στην κορυφή της Super League 1 και ξεπερνώντας τον ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα από τη στιγμή που αγωνίζονταν χωρίς τη βοήθεια του κόσμου, ενώ τόνισε ότι αυτό που θα πρέπει να κρατήσουν, είναι η επιστροφή στην κορυφή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Το γήπεδο ήταν άδειο και είναι δύσκολο να παίζεις ντέρμπι σε τέτοιες συνθήκες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, στην επανάληψη άλλαξε η εικόνα του αγώνα.
Πήραμε μια σημαντική νίκη κόντρα σε μια καλή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή και έπρεπε να τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε.
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, όμως είναι σημαντικό να βρισκόμαστε στην κορυφή».
- Shops Closed on January 2, Banks Remain Open
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 74χρονος μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον γιο του
- Πέθανε ο 23χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά τα ξημερώματα σε τροχαίο στο Μαρκόπουλο
- Επεισοδιακή ρεβεγιόν για ζευγάρι – Ξυλοκόπησαν 43χρονο για σεξουαλική παρενόχληση – Τρεις συλλήψεις
- Το τρομερό σερί του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα
- Τα γεύματα του σκύλου σε κάθε στάδιο της ζωής του


