
Φωτεινή Αθερίδου : Η «τρυφερή» φωτογραφία με τον γιο της
Θα λιώσετε με την υπέροχη φωτογραφία!
Η Φωτεινή Αθερίδου ετοιμάζεται να περάσει τις πιο όμορφες γιορτές Χριστουγέννων καθώς θα είναι οι πρώτες με τον γιο της.
Η Φωτεινή Αθερίδου έγινε μανούλα στις 22 Σεπτεμβρίου και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της από τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.
Η ανακοίνωση του ερχομού του μπόμπιρα έγινε από τη μητέρα της ηθοποιού, η οποία με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους πως ο εγγονός της «ήρθε».
Στη φωτογραφία που μοιράστηκε η ηθοποιός με τους διαδικτυακούς της φίλους απεικονίζεται η ίδια και ο γιος της στο κρεβάτι τους με τον μικρό να κρατά με το χέρι του την κουβέρτα.
«Πρώτη φορά με σκεπάζει κάποιος εκτός της μαμάς μου» έγραψε.
- Παρίσταναν τους λογιστές ξεγελώντας δεκάδες θύματα – Πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ η λεία, εννιά συλλήψεις
- Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για αντί-Σαλάχ
- Ο Τσαζ Παλμιντέρι ήθελε να γίνει ηθοποιός και όχι γκάνγκστερ
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη λειτουργία του τουρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Mortgage Rates in Greece Hit Nine-Year Low as Lending Rebounds
- ΗΠΑ: Πως γιόρτασαν οι celebrities το Πάσχα;





