Γκιγιέρμε: «Θα γυρίσω σύντομα και πιο δυνατός» (pic)
Ο Γκιγιέρμε ευχαρίστησε ξανά όσους τον στήριξαν με τα μήνυματά τους, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που δεν έπαθε σοβαρότερη ζημιά και δήλωσε αποφασισμένος να γυρίσει πιο δυνατός.
Έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Γκιγιέρμε, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα μετά το εγκληματικό τάκλιν του Πασαλίδη στον χθεσινό αγώνα του Αστέρα με τον Ολυμπιακό.
Ο Βραζιλιάνος μέσος, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ευχαρίστησε ξανά όλους όσοι τον στήριξαν με τα μηνύματα τους και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Θεό για το γεγονός ότι δεν έπαθε σοβαρότερη ζημιά.
Επίσης, δήλωσε αποφασισμένος να γυρίσει πίσω σύντομα και πιο δυνατός απ’ ότι ήταν πριν.
«Ευχαριστώ τον Θεό που δεν ήταν κάτι σοβαρό, θα γυρίσω πίσω σύντομα και πιο δυνατός. Εκτιμώ το ενδιαφέρον όλων όσων μου έστειλαν μηνύματα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γκιγιέρμε.
Δείτε την ανάρτηση του Βραζιλιάνου άσου:
- Το βίντεο της χρονιάς έφτιαξε ο Πανιώνιος και δείχνει τον δρόμο σε ομάδες, αθλητές και γονείς (vid)
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 6 συλληφθέντες που πετούσαν σε χωράφι μπάζα και απόβλητα
- Ακτίδα φωτός μέσ’την τραγωδία: Οικογένεια ξαναβρίσκει τον σκύλο της, που αγνοούταν μετά το δυστύχημα στην Ισπανία
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου οι εργασίες – «Παρέλαση» παλαίμαχων για να κλείσουν
- Συναίνεση και πορνογραφία: Τι μαθαίνουμε (ξανά) από το σκάνδαλο Grok;
- Κακοκαιρία: Κυβερνητικό κλιμάκιο την Παρασκευή στους πληγέντες δήμους – Σύσκεψη στις 15:00

