Άρης: Μπήκε ο Σούντγκρεν, ατομικό ο Τόνσο
Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάρτιν Τόνσο.
Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Άρη ενόψει του ματς με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (01/12, 17:15), μετά το ρεπό της Δευτέρας.
Ο Μίκαελ Ένινγκ είδε τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ αντίθετα ο Μάρτιν Τόνσο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:
Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Η προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (01/12, 17:15), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ ο Μάρτιν Τόνσο (διάταση στο δεξιό γαστροκνήμιο) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».
- Τον Δημήτρη Παπαστεργίου δίνει ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου Βιολάντα – Τι απαντά ο υπουργός
- Ρόδος: Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης – Από τις έρευνες αποκαλύφθηκε υπόθεση απάτης με δύο αστυνομικούς
- Γκλαβάς στο in: «Προπονητικό κέντρο για τις εθνικές ομάδες στο ΟΑΚΑ, προσπαθούμε να φέρουμε τουρνουά WTA στην Αθήνα»
- Αξιωματικός Στόκτον: Ποιος ήταν ο «καουμπόι» του Βιετνάμ που ενσάρκωσε ο Ρόμπερτ Ντιβάλ στο Αποκάλυψη Τώρα
- «Συμβούλιο Ειρήνης»: Ξεκίνησε η διαδικασία πρόσληψης αστυνομικών στη Γάζα – Τι δήλωσε ο Νικολάι Μλαντένοφ
- Ουκρανία: «Βόμβες» από τις ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες – «Δεν τελειώνει ο πόλεμος, η οικονομία της Ρωσίας κρατάει»


