Ενδιαφέρον του Άρη για Κλωναρίδη – Η ΑΕΚ δε θα ήταν αρνητική
Ο Άρης φαίνεται πως έχει στο στόχαστρό του τον Βίκτωρα Κλωναρίδη και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του τον Ιανουάριο
Η φετινή χρονιά δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στην ΑΕΚ.
Σε αυτό ρόλο έχουν παίξει και κάποια προβλήματα τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και το ότι δε βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του.
Χαρακτηριστικό είναι πως από το ξεκίνημα της σεζόν έχει μόλις τέσσερις συμμετοχές, δύο για το πρωτάθλημα και άλλες τόσες για τα προκριματικά του Europa League με τα λεπτά που αγωνίστηκε να είναι μόλις 73.
Η ΑΕΚ δε θα ήταν αρνητική σε παραχώρησή του και όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Live Sport» υπάρχει ενδιαφέρον από τον Άρη για την περίπτωση του 27χρονου επιθετικού.
Οι Θεσσαλονικείς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, εδώ και καιρό έχουν ρωτήσει για τον Κλωναρίδη και δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο η ΑΕΚ να τον παραχωρήσει με ένα μικρό ποσό, αν το ενδιαφέρον των «κίτρινων» πάρει επίσημη μορφή.
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
- Νταβός: Η επιστροφή σε έναν κόσμο που αλλάζει – Απολογισμός του Politico
- Η μητέρα της 16χρονης Λόρα «σπάει» τη σιωπή της – «Είσαι η ζωή μας, δώσε μας ένα σημάδι ότι είσαι καλά»
- Mercosur: Η ηγεσία της ΕΕ πιέζει για την εφαρμογή της συμφωνίας, που έχει παραπεμφθεί στο Ευρωδικαστήριο
- Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: Πήγε με δεύτερο ταξί στην Ομόνοια και έφυγε για τη Γερμανία;

