Παναθηναϊκός : Αρέσει στους ανθρώπους της Τζένοα ο Περέα
Ο Χουάν Χοσέ Περέα αποτελεί την αποκάλυψη του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και ομάδων του εξωτερικού, όπως της ιταλικής Τζένοα
Με την αναπάντεχα καλή απόδοση του στη Superleague, o Χουάν Περέα δεν αιφνιδίασε μόνο τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σκάουτερ από το εξωτερικό.
Μόνο τυχαία δεν είναι η αναφορά του ονόματος του στο κυριακάτικο φύλλο της ιταλικής εφημερίδας Gazzetta Dello Sport.
Ο Περέα αναφέρεται ως μία από τις εναλλακτικές επιλογές που εξετάζει η Τζένοα για την αναπλήρωση του βασικού επιθετικού της Κριστιάν Κουαμό.
Ο ιβοριανός στράικερ τραυματίστηκε στις διεθνείς υποχρεώσεις του και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για έξι μήνες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, αυτός ο οποίος αρέσει περισσότερο στους ανθρώπους της Τζένοα είναι ο πολωνός Κρις Πιάτεκ της Μίλαν.
Ο Περέα συγκαταλέγεται στην ίδια λίστα, μαζί με τον Ιμπραχίμα Νιαν της Μετς.
Όμως, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πρόκειται για προτάσεις του τμήματος σκάουτινγκ και δεν έχει ληφθεί απόφαση προς το παρόν.
Άλλωστε, ο Γενάρης αργεί ακόμα.
- Άρης Betsson: Τα σενάρια πρόκρισης στο EuroCup, του αρκεί ακόμη και μία νίκη
- Μακρόν: Το γαλλικό πολεμικό ναυτικό αναχαίτισε στη Μεσόγειο ρωσικό δεξαμενόπλοιο που υπόκειται σε κυρώσεις
- Αγρίνιο: «Πήγε στον στάβλο, έκοψε τις φλέβες της για να μην του δώσει τα λεφτά» – Νέες μαρτυρίες για τη σύζυγο του θύματος
- Τι θα συμβεί όταν ο Ήλιος πεθάνει; Μαγευτική εικόνα του James Webb δείχνει την απάντηση
- Καζακστάν: Στη χώρα του Borat δεν αστειεύονται
- Γροιλανδία: Ο Τσέχος πρωθυπουργός αγόρασε υδρόγειο για να δει πού βρίσκεται – Viral για αρνητικούς λόγους

