
Ο Κριστιάνο έφτασε τα 99 γκολ με την Εθνική (pic)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση της Εθνικής Πορτογαλίας στα τελικά του Euro 2020, φτάνοντας παράλληλα τα 99 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Η Εθνική Πορτογαλίας πέρασε αγχωτικά στα τελικά του Euro 2020, ξεπερνώντας και το τελευταίο εμπόδιο του Λουξεμβούργου με σκορ 2-0.
Εκείνος που «κλείδωσε» την πρόκριση για την κατακτήτρια του προηγούμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ήταν ο συνήθης ύποπτος, Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Πορτογάλος σταρ σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, με το σύνολο του Φερνάντο Σάντος να προκρίνεται στα τελικά.
Παράλληλα ο Κριστιάνο έφτασε τα 99 γκολ και χρειάζεται ακόμα ένα για να φτάσει στο «μαγικό» 100.
Tο επίτευγμα του CR-7 είναι τεράστιο, αν αντιληφθεί κανείς ότι οι υπόλοιποι σκόρερ της πατρίδας του είναι αρκετά πίσω. Ο Εουσέμπιο είχε πετύχει 56 τέρματα με την εθνική Πορτογαλίας και ο Παουλέτα 46.
Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι ο άσος της Γιουβέντους θέλει άλλα 10 για να γίνει ο πρώτος σκόρερ σε όλη την ιστορία των Εθνικών Ομάδων, ξεπερνώντας τον Ιρανό Αλί Νταεΐ, που σταμάτησε στα 109.
9️⃣9️⃣ buts pour Cristiano Ronaldo sous le maillot du Portugal. 🇵🇹 pic.twitter.com/9pPmGnOvBR
— Actu Foot (@ActuFoot_) November 17, 2019
- Χιλή: Ανακοίνωσε ότι θα κλιμακώσει τις απελάσεις μεταναστών – Πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση
- Ο Τραμπ ελπίζει ότι η Χεζμπολάχ θα τηρήσει την εκεχειρία που ήδη «παραβιάζει» το Ισραήλ
- Αϊτή: Ο μισός πληθυσμός και πλέον αντιμετωπίζει οξεία διατροφική ανασφάλεια
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός



