
Μαζί στο Άγιο Όρος Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης (pic)
Την διακοπή των πρωταθλημάτων εκμεταλλεύτηκαν Βασίλης Τοροσίδης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που επισκέφθηκαν το Άγιο Όρος.
Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, εκ των αρχηγών της Εθνικής μας ομάδας, εκτός από συμπαίκτες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, είναι και καλοί φίλοι εκτός γηπέδων.
Οι δύο έμπειροι άσοι που δεν συμπεριλαμβάνονται στις κλήσεις του Τζον Φαν’τ Σιπ, εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή λόγω των προκριματικών του Euro 2020 και επισκέφτηκαν το Άγιο Όρος.
Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές επέλεξαν με αυτή την πνευματική επίσκεψη, να αποφορτιστούν και να «γεμίσουν» τις μπαταρίες τους ενόψει των σημαντικών τους υποχρεώσεων με Ολυμπιακό και Άρσεναλ.
Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία στο instagram μαζί με τον Καλαματιανό αμυντικό των «κανονιέρηδων», στην περιοχή των ερημιτών «Καρούλια».
Η σχετική ανάρτηση του άσου του Ολυμπιακού:
- Γιατί έμεινε εκτός ο Βεζένκοφ από το παιχνίδι με τον Κολοσσό
- Φάμελλος: Λαβύρινθος σκανδάλων που ξεκινούν και τελειώνουν στο Μαξίμου – Κρυπτόμενος και πολλαπλά εκβιαζόμενος πρωθυπουργός
- Άρπαξε ιστορικό λείψανο 800 ετών μέσα από εκκλησία – Έτρεχε στους δρόμους με το κρανίο της Αγίας
- ΙΝΑΤ: Για ποιον είναι χρήσιμη η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία; – Το Ινστιτούτο Τσίπρα απαντά
- Μπετονιέρα προσέκρουσε σε κολώνα στο Παλαιό Φάληρο – Διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αμφιθέας
- Ο Σέρχιο Ράμος πήρε αντί 450 εκατ. ευρώ τη Σεβίλλη

