Ολυμπιακός: Δανεικός στην Κρεμόνα ο Χαπ
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ιθαν Χαπ στην ιταλική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.
Στην Ιταλία με τα χρώματα της Κρεμόνα θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ιθαν Χαπ, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Τρίτης να ανακοινώνει και επίσημα το δανεισμό του Αμερικανού σέντερ.
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο Ίθαν Χαπ θα αγωνιστεί ως δανεικός στην ιταλική Κρεμόνα ως το τέλος της σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά η ομάδα του Πειραιά.
Ο 23χρονος ήρθε στο μεγάλο λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι, μετά από εντολή του Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά δεν κατάφερε να πείσει ότι τη δεδομένη στιγμή μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθήσει την ομάδα.
Γι’ αυτό κρίθηκε ότι θα ήταν καλύτερο και για τις δύο πλευρές να δοθεί ως δανεικός σε άλλη ομάδα, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, να βελτιωθεί και να επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, για να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ.
Ο νεαρός σέντερ αγωνίστηκε ελάχιστα στα πρώτα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, έχοντας συμμετοχή μόνο στον αγώνα της πρεμιέρας με την Βιλερμπάν.
Συγκεκριμένα, έπαιξε για 45 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια περιορίστηκε σε ρόλο θεατή.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ιθαν Χαπ όταν ήρθε στον Ολυμπιακό υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια, ενώ η περίπτωσή του Αμερικανού σέντερ θα επανεξεταστεί το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν δει τα δείγματα γραφής του στην Κρεμόνα και το ιταλικό πρωτάθλημα.
- Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια – Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα, νεκρός ο οδηγός
- Πηγή Δεβετζή: «Ο Χριστός ήταν δίπλα μου» λέει η Ολυμπιονίκης για το τροχαίο ατύχημα που είχε
- Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-2: Σπουδαία νίκη και τετράδα για τους «αετούς»
- Θεσσαλία: Μνήμες Daniel με χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών να καλύπτονται από νερό
- LIVE: ΑΕΚ – Ατρόμητος
- Βόρεια Μακεδονία: Επανεκλέχθηκε ο Μίτσκοσκι αρχηγός του VMRO – «Έχουμε ανοιχτό ζήτημα με τη Βουλγαρία», είπε
