Ολυμπιακός: «Πάθος γι’ αυτό το έμβλημα!» (pic)
Ο Ολυμπιακός ανέβασε μια φωτογραφία με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί δείχνοντας το πάθος του Μαροκινού επιθετικού.
Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 2-0 στο Καραϊσκάκη, στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League και παρέμεινε πρώτος στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι από την Ένωση και πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς, ενώ πλέον έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ξάνθη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει συνέχειας, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί από το ντέμπι και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πάθος γι’ αυτό το έμβλημα».
Δείτε την ανάρτηση των ερυθρόλευκων:
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός
- Γιορτή σήμερα 19 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


