Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Επόμενη αποστολή Ξάνθη

Ολυμπιακός : Επόμενη αποστολή Ξάνθη

Μαρτίνς και παίκτες προετοιμάζονται για τη «μάχη» του Σαββάτου γνωρίζοντας τι τους περιμένει. Οι σκέψεις του Πορτογάλου αλλά και το «φροντιστήριο» στους νέους της ομάδας

Τόσο νωρίς αλλά παράλληλα και τόσο σημαντικό ματς για την συνολική πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Στην Ξάνθη δεδομένα τίποτα δεν θα κριθεί όμως θα αποτελέσει ένα από τα πιο ηχηρά μηνύματα του Ολυμπιακού αν κατορθώσει να φύγει από τα Πηγάδια με το διπλό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά τι τους περιμένει το βράδυ του Σαββάτου στην Ξάνθη. Ξέρουν πως πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά ματς για τον Ολυμπιακό.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Να βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου στο +5 από τον ΠΑΟΚ που την Κυριακή υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό. Και κυρίως να κρατήσει την μοναξιά της κορυφής έχοντας μπροστά του τον Ατρόμητο, τον Πανιώνιο (εκτός) και τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θυμάται πολύ καλά τι συνέβη στο περσινό ματς στην Ξάνθη. Και ξέρει πως οι ίδιες συνθήκες τον περιμένουν. Ο Πορτογάλος άλλωστε έχει καταλάβει στην δεύτερη χρονιά του στην Ελλάδα πως απέναντι του σε κάθε ματς Σούπερ Λιγκ δεν έχει μόνο 11 ποδοσφαιριστές. Και το σημαντικό είναι πως το έχει περάσει και στους παίκτες του που παρά τις κακές διαιτησίες διατηρούν την ψυχραιμία τους και την προσήλωση τους στο πλάνο τους.

Το ίδιο ξέρουν ότι πρέπει να πράξουν και στην Ξάνθη, απέναντι και σε μια καλή ομάδα συν τοις άλλοις. Ήδη στο Ρέντη το ματς της Ξάνθης αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης με τους παλιούς να ενημερώνουν τους νέους για το τι τους περιμένει.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο, ο Μαρτίνς έχει αποφασίσει για το πώς θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη. Το 4-3-3 που εφαρμόστηκε με Μπάγερν και ΑΕΚ του αρέσει πολύ. Είναι δεδομένο πως στο μυαλό του Μαρτίνς δεν υπάρχει η Μπάγερν που ακολουθεί την Τετάρτη, αλλά μόνο η Ξάνθη με ότι αυτό συνεπάγεται για το αγωνιστικό πλάνο που δύσκολα θα έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα πρόσωπα που παίζουν βασικοί έως τώρα στα περισσότερα ματς.

Οι επόμενες προπονήσεις είναι δεδομένο πως θα δείξουν πράγματα όμως κρατάμε αυτό που βγαίνει από το Ρέντη για αντιμετώπιση του αγώνα ως ενός (ακόμη) τελικού…

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024