Μεγάλη ένταση Δώνη με οπαδό (vid)
Στιγμές έντασης στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του γκολ της μείωσης από τον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Δώνη να αρχίζει τα «γαλλικά», σε έντονο ύφος προς τη μεριά οπαδού.
Ο Παναθηναϊκός υπέστη την τρίτη ήττα σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος εντός έδρας, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να ηττάται αυτή τη φορά από την ΑΕΛ με σκορ 1-2.
Το αρνητικό κλίμα έχει επηρεάσει άπαντες στο στρατόπεδο των «πράσινων», κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις αντιδράσεις στο γκολ των γηπεδούχων.
Ο Ζαχίντ, μείωσε σε 1-2 στο 62ο λεπτό και ο Γιώργος Δώνης ξέσπασε… Η κάμερα τον έπιασε να εκτοξεύει ορισμένα «γαλλικά» προς το μέρος οπαδού, μιλώντας σε έντονο ύφος σε οπαδό.
Μάλιστα ο Έλληνας προπονητής χρειάστηκε να παρέμβουν οι συνεργάτες του και οι άνθρωποι της ΠΑΕ, για να ηρεμήσει.
Δείτε το στιγμιότυπο:
- Το Avengers: Doomsday παίζει με λευκή επιταγή – Η Marvel σπάει κάθε ρεκόρ για το πιο «επικίνδυνο» κινηματογραφικό στοίχημα
- Με στόχο την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Μίλωνα ο Ολυμπιακός
- Αργυροπελεκάνοι: Τι έδειξε έρευνα για την απώλειά τους στη Μικρή Πρέσπα κατά 60%, λόγω της γρίπης των πτηνών
- Ελληνικός αθλητισμός εν έτει 2026: Κομμάτια από το ταβάνι σε αγώνα βόλεϊ πέφτουν στα κεφάλια αθλητριών (vid)
- Κανένα περιθώριο για πρόσθετα μέτρα στο αγροτικό από Μητσοτάκη – «Οι παρεμβάσεις έχουν ανακοινωθεί»
- Παπασταύρου: «Με τη συμφωνία για το αμερικανικό φυσικό αέριο υλοποιείται το όραμα της Ελλάδας να καταστεί ενεργειακός κόμβος»

