Αυτός είναι ο λόγος που οι Ιταλοί δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια πριν τα βράσουν
Παρ΄όλο που πολλές Ελληνίδες το κάνουν.
Αν κάποιοι ξέρουν από pasta, τότε αυτοί είναι φυσικά οι Ιταλοί.
Οι γείτονες μάλιστα έχουν μία τακτική που πολλές Ελληνίδες μανάδες δεν την ακολουθούν στην Ελλάδα.
Δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια –στα δύο- πριν τα βάλουν στην κατσαρόλα για να βράσουν.
Ο λόγος μάλιστα καθαρά πρακτικός.
Σύμφωνα με τον ορθό τρόπο κατανάλωσης των ζυμαρικών, αυτά πρέπει να τυλίγονται ως έχουν στο πιρούνι, τόσο για να αποφεύγονται ατυχήματα και λεκέδες, όσο γιατί πολύ απλά αυτό είθισται στην μαγειρική τους κουλτούρα.
Σημαντικό ρόλο στο να είναι η μακαρονάδα βέρα ιταλική παίζει και η σάλτσα η οποία πρέπει να είναι πάντοτε πηχτή.
- ΚΚΕ για Byron: Ο κρατικός μηχανισμός ενάντια στα μπλόκα των αγροτών «παραλύει» όταν οι δρόμοι κλείνουν από την ανεπάρκειά του
- LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
- Χάνει το ματς με την ΑΕΚ ο Μορόν
- Μήπως με βίασαν και δεν το θυμάμαι; – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στη σειρά ντοκιμαντέρ για τον Diddy
- Θεσσαλονίκη: Σκηνές πανικού μετά την επίθεση με χημικά σε αγρότες στα «Πράσινα Φανάρια» – Δείτε βίντεο
- «Σε οικονομική ασφυξία οι δήμοι» – 24ωρη απεργία προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ
