Αυτός είναι ο λόγος που οι Ιταλοί δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια πριν τα βράσουν
Παρ΄όλο που πολλές Ελληνίδες το κάνουν.
Αν κάποιοι ξέρουν από pasta, τότε αυτοί είναι φυσικά οι Ιταλοί.
Οι γείτονες μάλιστα έχουν μία τακτική που πολλές Ελληνίδες μανάδες δεν την ακολουθούν στην Ελλάδα.
Δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια –στα δύο- πριν τα βάλουν στην κατσαρόλα για να βράσουν.
Ο λόγος μάλιστα καθαρά πρακτικός.
Σύμφωνα με τον ορθό τρόπο κατανάλωσης των ζυμαρικών, αυτά πρέπει να τυλίγονται ως έχουν στο πιρούνι, τόσο για να αποφεύγονται ατυχήματα και λεκέδες, όσο γιατί πολύ απλά αυτό είθισται στην μαγειρική τους κουλτούρα.
Σημαντικό ρόλο στο να είναι η μακαρονάδα βέρα ιταλική παίζει και η σάλτσα η οποία πρέπει να είναι πάντοτε πηχτή.
- Ελεύθερος υπό δικαστική επίβλεψη ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε (vid)
- Βασιλιάς Κάρολος: «Το σωστό θα επικρατήσει επί του λάθους» – Το χριστουγεννιάτικο μήνυμά του
- Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές του διημέρου
- Stranger Things: Τα νέα επεισόδια έρχονται ξημερώματα – τι ώρα θα τα δει η Ελλάδα
- Σέρρες: Ώρες αγωνίας για τον διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Πού στρέφονται οι έρευνες
- Σουηδία: Η αστυνομία ερευνά «σοβαρό περιστατικό» στην πόλη Μπόντεν – Εφημερίδα αναφέρει πολλούς τραυματίες