Μηταράκης : Ο ΕΦΚΑ δεν έχει καταθέσει ποτέ ισολογισμό
Ο ΕΦΚΑ δεν έχει καταθέσει ισολογισμό για κανένα έτος λειτουργίας του, δήλωσε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Νότης Μηταράκης.
Ο ΕΦΚΑ δεν έχει καταθέσει ισολογισμό για κανένα έτος λειτουργίας του, δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Νότης Μηταράκης.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό, την προσεχή Πέμπτη θα ψηφιστεί διάταξη για να καταθέσει αναδρομικά ισολογισμούς ο ΕΦΚΑ και από εδώ και πέρα να καταθέτει σταθερά τα οικονομικά στοιχεία του κάθε έτους.
«Με νόμο που θα ψηφίσει τώρα η κυβέρνηση, μπαίνουν συγκεκριμένες προθεσμίες για να καταθέσει αναδρομικά ισολογισμούς για τα παρελθόντα έτη και φυσικά από εδώ και πέρα κάθε έτος, στην ώρα του, να υπάρχει έκθεση ορκωτού λογιστή και τελικά στοιχεία», είπε ο κ. Μηταράκης.
Πρόσθεσε ότι δεν μπορεί ο καθένας «να βγαίνει και να λέει για τον ΕΦΚΑ ότι νούμερα νομίζει ότι ισχύουν» αντίθετα, «πρέπει να υπάρχει μια επίσημη καταγραφή, αποτύπωση και επιβεβαίωση των στοιχείων».
- Τι είπε ο Πίτερς για τη μεταγραφή του Μόρις στον Ολυμπιακό…
- Την ώρα που οι ΗΠΑ πιέζουν τη Βενεζουέλα, Πούτιν και Λουκασένκο δείχνουν τη συμπαράστασή τους στον Μαδούρο
- Η Disney επενδύει 1 δισ. στην OpenAI και ανοίγει το «θησαυροφυλάκιο» χαρακτήρων στο Sora
- Συναγερμός στο Χαμόγελο του Παιδιού – Εξαφανίστηκε 13χρονος από χώρο φιλοξενίας στα Πετράλωνα
- Φαρίντ: «Είμαι χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός με πίστεψε» (vid)
- Χριστούγεννα: Πότε σταματούν τα μαθήματα και κλείνουν τα σχολεία









