
NBA pre season : Ντόντσιτς – Πορζίνγκις ισοπέδωσαν τους Θάντερ
Λούκα Ντόντσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις πετάνε... φωτιές και οι Μάβερικς διέλυσαν τους Θάντερ με 107-70 σε φιλική αναμέτρηση
Oι Λούκα Ντόντσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις είχαν κέφια κόντρα στους Θάντερ και βοήθησαν τους Μάβερικς να φτάσουν στο εντυπωσιακό 107-70 σε μια επίδειξη δύναμης.
Συγκεκριμένα, ο Σλοβένος γκαρντ άγγιξε το triple double με 19 πόντους, 10 ριμπάουντ και επτά ασίστ, ενώ ο Λετονός άσος έκανε double double με 17 πόντους και 13 ριμπάουντ. Πολύ καλός ήταν και ο Κλέμπερ με 13 πόντους.
Από την Οκλαχόμα ο Αλεξάντερ και ο Γκαλινάρι είχαν από 16 πόντους, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Κρις Πολ, που είναι κοντά στην αποχώρηση του με ανταλλαγή από την ομάδα της Οκλαχόμα.
Επίσης στα υπόλοιπα παιχνίδια της preseason, οι Χόρνετς επικράτησαν εύκολα με 120-97 με τον Ροζίερ να έχει 24 πόντους, οχτώ ασίστ και επτά ριμπάουντ, οι Κινγκς κατάφεραν να πάρουν την νίκη κόντρα στους Τζαζ επικρατώντας με 128-115, ενώ οι Χιτ είχαν εύκολο απόγευμα καθαρίζοντας τους Χοκς με 120-87.
Luka for 3!@Lexus | #MFFL pic.twitter.com/abiKeZ5mBJ
— Dallas Mavericks (@dallasmavs) October 15, 2019
KP from downtown! 🤩 pic.twitter.com/DvXb5T0ja7
— Dallas Mavericks (@dallasmavs) October 15, 2019
KP went up and got it! pic.twitter.com/5278owC9Fq
— Dallas Mavericks (@dallasmavs) October 15, 2019
- Κίνα: Έτοιμη από καιρό για την κριση
- Η προφητική ατάκα του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Το να πεθάνεις στο γήπεδο είναι το πιο όμορφο πράγμα…»
- Χαλκιδική: Εξαφανίστηκε 17χρονος από χώρο φιλοξενίας
- Ζελένσκι: Έτοιμο για εκεχειρία με την Ρωσία το Κίεβο – Χαιρετίζει την κατάπαυση του πυρός ΗΠΑ-Ιράν
- «Εκείνη η αχαρακτήριστη ενδυματολογική επιλογή της Τραμπ»
- Πάνω από 1.800 έλεγχοι στην αγορά εν όψει Πάσχα – Πόσες παραβάσεις εντοπίστηκαν
