Επιστρέφει στην Εθνική ο Λιονέλ Μέσι
O Λιονέλ Μέσι θα επιστρέψει με την εθνική ομάδα της Αργεντινής τον επόμενο μήνα όπως ανακοίνωσε ο Λιονέλ Σκαλόνι
Ο Λιονέλ Μέσι τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές από την ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής για τα όσα είπε στο Κόπα Αμέρικα και θα επιστρέψει στην Εθνική του ομάδα τον Νοέμβριο.
Αυτό ανακοίνωσε ο προπονητής της εθνική ομάδας, Λιονέλ Σκαλόνι, λίγες ώρες πριν το φιλικό με τον Ισημερινό, προσθέτοντας ότι ο Σέρχιο Αγουέρο θα είναι επίσης στη σχετική λίστα, μετά την απουσία του από τα ματς του Οκτωβρίου λόγω τραυματισμού.
«Ο Μέσι δεν ήρθε εξαιτίας τιμωρίας και ο Αγουέρο επειδή είχε ένα πρόβλημα στο πέλμα του , δεν ήταν εκατό τοις εκατό έτοιμος, οπότε αποφασίσαμε να μείνει στο Μάντσεστερ. Την επόμενη φορά θα είναι και οι δύο στην εθνική», δήλωσε ο προπονητής της «albiceleste».
- Μπριζίτ Μπαρντό: Οι 48 ταινίες, η απομάκρυνση από τις τέχνες και η αφοσίωση στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων
- Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Κοντούρη του Παναιτωλικού
- Ελληνικός τουρισμός: Σε τροχιά αλλεπάλληλων ρεκόρ – Πάνω από 37 εκατομμύρια οι αφίξεις το 2025
- Νέος τραυματισμός για τον Ίσκο, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ
- Νέα Υόρκη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της χιονοθύελλας – Χιλιάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί
- Πώς ο χιονάνθρωπος έγινε είδος υπο εξαφάνιση


