Επιστρέφει στην Εθνική ο Λιονέλ Μέσι
O Λιονέλ Μέσι θα επιστρέψει με την εθνική ομάδα της Αργεντινής τον επόμενο μήνα όπως ανακοίνωσε ο Λιονέλ Σκαλόνι
Ο Λιονέλ Μέσι τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές από την ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής για τα όσα είπε στο Κόπα Αμέρικα και θα επιστρέψει στην Εθνική του ομάδα τον Νοέμβριο.
Αυτό ανακοίνωσε ο προπονητής της εθνική ομάδας, Λιονέλ Σκαλόνι, λίγες ώρες πριν το φιλικό με τον Ισημερινό, προσθέτοντας ότι ο Σέρχιο Αγουέρο θα είναι επίσης στη σχετική λίστα, μετά την απουσία του από τα ματς του Οκτωβρίου λόγω τραυματισμού.
«Ο Μέσι δεν ήρθε εξαιτίας τιμωρίας και ο Αγουέρο επειδή είχε ένα πρόβλημα στο πέλμα του , δεν ήταν εκατό τοις εκατό έτοιμος, οπότε αποφασίσαμε να μείνει στο Μάντσεστερ. Την επόμενη φορά θα είναι και οι δύο στην εθνική», δήλωσε ο προπονητής της «albiceleste».
- Γκέινορ, Σταλόνε, Kiss και Κρόφορντ: Οι καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν σε ένα Kennedy Center που αλλάζει
- Επιστροφή στα παιδικά χρόνια: Επτά χόμπι από τα παλιά που αξίζει να δοκιμάσουμε ξανά
- Η Ευρώπη «εκτοξεύει» 22,1 δισ. ευρώ
- Διάστημα: Τζίρος 500 εκατ. ευρώ και 2.500 εργαζόμενοι
- Greek statistics με την ανεργία: Όταν η ΕΛΣΤΑΤ διαψεύδει τον εαυτό της
- Από τον αλ Άσαντ, στον αλ Σάρα – Συρία, ένας χρόνος μετά





