Όταν ποσά που αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ δεν ανεβαίνουν στο «Διαύγεια», τότε είναι υποχρεωτικό να μάθουμε σε ποιες τσέπες καταλήγουν και με ποιες συμβάσεις.
Ο οικονομικός έλεγχος είναι προ των πυλών κι εμείς συνεχίζουμε να σημειώνουμε αυτές τις… σκοτεινές (με την έννοια του ότι δεν τις βρίσκουμε στο «Διαύγεια») γωνίες, στις οποίες περιμένουμε να πέσει… άπλετο φως, που λένε κι οι γνωρίζοντες ανάγνωση και γραφή.
Καταγράψαμε την άποψή μας για τις προμήθειες και τώρα ερχόμαστε στις αμοιβές προσωπικού.
Προσέξτε: Με οποιαδήποτε μορφή σχέσης εργασίας.
Κατ’ αρχήν υπάρχει ήδη καταγγελία, η οποία συνοδεύτηκε με αντίστοιχο αίτημα έγγραφης ενημέρωσης, για «ανεξέλεγκτες προσλήψεις και διασπάθιση δημοσίου χρήματος»!
Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2, Λουτσέσκου και Γιακουμάκης στάθηκαν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα της Ρουμανίας και τόνισαν ότι δικέφαλος αγωνίστηκε για αυτούς.
Παρά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2 και την ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρόμα με 1-1, η Ελλάδα παραμένει στην 11η θέση της βαθμολογίας της UEFA.