«Πάτησε» Νέα Υόρκη ο Μητσοτάκης – Οι πρώτες εικόνες
Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προσγειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο αεροδρόμιο «JFK» της Νέας Υόρκης
Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα και στις εργασίες της 74ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών. Ο πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με ξένους ηγέτες, επενδυτές, ενώ θα δώσει και ομιλία στη διάρκεια της Συνόδου για το Κλίμα.
Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προσγειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο αεροδρόμιο «JFK» της Νέας Υόρκης.
Διαβάστε επίσης: Τα… μυστικά της Νέας Υόρκης
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ», ο κ. Μητσοτάκης, η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφκσι-Μητσοτάκη και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, έφθασαν στο ξενοδοχείο στη ΝΥ, λίγο μετά τις 8 το βράδυ.
Ο πρωθυπουργός κατέβηκε στο λόμπι του ξενοδοχείου, όπου συνομίλησε με τους δημοσιογράφους και τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα και τις συναντήσεις που θα έχει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του.
Ιδιαίερη έμφαση έδωσε στη συνάντηση του με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη καθώς και στην συνάντηση του με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προσεχή Τετάρτη.
- Κρίσιμο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ: Ο Παναθηναϊκός παίζει «τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα
- Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό και μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Η Doja Cat σταμάτησε να ρίχνει τα ταρώ και ξεκίνησε ψυχοθεραπεία
- Κάτι σάπιο υπάρχει στα προγράμματα κατάρτισης: Τι δείχνουν οι νέες αποκαλύψεις από ελέγχους της OLAF
- Αλλαγή ώρας 2026: Πότε χάνουμε μία ώρα ύπνου και τι σημαίνει για την υγεία μας
- Πετρέλαιο: Σενάριο τρόμου για 180 δολάρια το βαρέλι

