
Ανησυχούν στον Άρη για Κουέστα
Ο Ισπανός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο 21’ σε σύγκρουση με τον Ακπομ και στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου αντικαταστάθηκε από τον Εμαν.
Ατυχος στάθηκε ο Χουλιάν Κουέστα στο παιχνίδι του Αρη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, καθώς κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε και στην αρχή του δεύτερου αντικαταστάθηκε από τον Φαμπιάν Έμαν.
Ο Ισπανός τερματοφύλακας στο 21’ τραυματίστηκε σε μία σύγκρουση με τον Τσούμπα Άκπομ, αλλά έσφιξε τα δόντια και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στην ανάπαυλα ωστόσο αποφασίστηκε να αντικατασταθεί, με τον προπονητή του Αρη να προχωράει σε αναγκαστική αλλαγή, βάζοντας τον Εμαν.
Αυτή είναι η δεύτερη εμφάνιση του Αυστριακού πορτιέρο με τη φανέλα του Αρη, με τον Ιβηρα τερματοφύλακα να παρακολουθεί το δεύτερο ημίχρονο από τον πάγκο.
Τις επόμενες ώρες ο έμπειρος γκολκίπερ θα υποβληθεί τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, με τον τραυματισμό του να προκαλεί ανησυχία στο «κίτρινό» στρατόπεδο.
- Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου
- Μαρία Γκράτσια Κουτσινότα: «Μπήκα στην εμμηνόπαυση στα 32 – Οι γυναίκες ζουν σαν θηράματα»
- Υπόθεση Mango: Ο Τζόναθαν Άντικ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 1.000.000 ευρώ για τον θάνατο του πατέρα του
- Μυστήριο παραμένει η έντονη οσμή στα νότια προάστια της Αθήνας – Δεν εντοπίστηκε διαρροή
- Η μεγάλη ανατροπή για τον πάγκο της Μπενφίκα – Στην λίστα των «αετών» και ο Ρούμπεν Αμορίμ
- Ρόδος: Νέες αποκαλύψεις για τον οδηγό της μοιραίας BMW – Του είχαν γίνει συστάσεις για υπερβολική ταχύτητα





