
Πρόεδρος βενζινοπωλών: Aν κάτσει στα 70 δολ. το πετρέλαιο τότε η αύξηση μπορεί να είναι μεγάλη
Την ελπίδα του η αναταραχή με τις τιμές του πετρελαίου «να μείνει μόνο στο χρηματιστήριο η ώστε να μην αποτυπωθεί στην αντλία» εξέφρασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βενζινοπωλών Ελλάδας
Την ελπίδα του η αναταραχή με τις τιμές του πετρελαίου «να μείνει μόνο στο χρηματιστήριο η ώστε να μην αποτυπωθεί στην αντλία» εξέφρασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βενζινοπωλών Ελλάδας, Μιχάλης Κιούσης στη σκιά της μεγάλης ανόδου της τιμής του πετρελαίου τη Δευτέρα λόγω της νέας κρίσης στον Κόλπο που προκλήθηκε από τον βομβαρδισμό των εγκαταστάσεων της πετρελαϊκής εταιρείας Aramco στη Σαουδική Αραβία.
Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Κιούσης προειδοποίησε ότι «αν κάτσει στα 70 δολάρια το βάρελι το πετρέλαιο τότε η αύξηση μπορεί να είναι μεγάλη (σ.σ. στην βενζίνη)».
Παρόλα αυτά επιχείρησε να φανεί καθησυχαστικός λέγοντας ότι «είναι παρακινδυνευμένο να πούμε αν τελικά θα υπάρξει αύξηση.
Τόνισε, τέλος, ότι «δεν μπορεί επειδή υπάρχει η πληροφορία κάποιος να ακριβύνει από σήμερα. Θα τον αποβάλει η αγορά».
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Δεν είναι σκάνδαλα ενός απρόσωπου βαθέος κράτους αλλά του προσωπικού κράτους Μητσοτάκη









