
Τσακαλώτος: Στην εποχή των θαυμάτων» βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία
Με βιτριολικό χιούμορ σχολιάζει τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος
Με βιτριολικό χιούμορ σχολιάζει τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
«Από τότε που ο Κύριός μας πολλαπλασίαζε τα καρβέλια και τα ψάρια και μετέτρεπε το νερό σε εξαίσιο κρασί, είχαμε να δούμε τόσα εντυπωσιακά φαινόμενα όπως τον πολλαπλασιασμό των φορολογικών εσόδων μέσα σε δυο μήνες και τη ραγδαία ποιοτική βελτίωση στην προοπτική για νέες επενδύσεις και αυξημένους ρυθμούς ανάπτυξης».
Έτσι σχολιάζει ο τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ευκλείδης Τσακαλώτος σε δήλωσή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» την κατάσταση της οικονομίας της χώρας τους τελευταίους δύο μήνες όπως την περιέγραψε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ.
«Η ΝΔ φαίνεται να πιστεύει ότι η εποχή των θαυμάτων δεν έχει τελειώσει σε αντίθεση με την πλειοψηφία των θεολόγων», καταλήγει ο κ. Τσακαλώτος.
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Επεκτείνεται σε νέους κλάδους – Πότε ξεκινάει η εφαρμογή της β’ φάσης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (3/6): Πού θα δείτε το Game 1 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και τα φιλικά
- Παιανία: Εννέα συλλήψεις για υπόθεση ξυλοδαρμού ανηλίκων – Τους χτυπούσαν με ρόπαλα
- Ουκρανία – Ρωσία: 7 νεκροί από πλήγμα ουκρανικού drone σε λεωφορείο κοντά στο Ντονέτσκ
- Κάτι έχει το νερό στη χώρα των Βάσκων
- «Η ζωή με δοκίμασε» – Ο Τζον Τραβόλτα αναζητά το «θετικό» μετά την απώλεια της γυναίκας και του γιου του






