Φωτιές σε Μαρκόπουλο και Ασπρόπυργο στην Αττική
Δύο φωτιές που εκδηλώθηκαν σε Μαρκόπουλο και Ασπρόπυργο απασχολούν την πυροσβεστική στην Αττική χωρίς ωστόσο να προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία στο κέντρο επιχειρήσεων.
Δύο φωτιές που εκδηλώθηκαν σε Μαρκόπουλο και Ασπρόπυργο απασχολούν την πυροσβεστική στην Αττική χωρίς ωστόσο να προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία στο κέντρο επιχειρήσεων.
Τα δύο νέα μέτωπα εκδηλώθηκαν λίγο μετά την φωτιά στην Μάνδρα κοντά στα διόδια Ελευσίνας που κινητοποίησε ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και λίγο πριν τις 17.30 τέθηκε υπό έλεγχο.
Η φωτιά στο Μαρκόπουλο εκδηλώθηκε σε περιοχή με χαμηλή βλάστη κοντά σε μια μάνδρα αυτοκινήτων. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, είναι θέμα χρόνου να τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο.
Στον Ασπρόπυργο η φωτιά εκδηλώθηκε σε υπαίθριο χώρο με ξερά χόρτα και απορρίμματα περίπου στις 17.30 στην περιοχή Νέα Ζωή. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα.
- Το Ιράν απειλεί να πλήξει πετρελαϊκές υποδομές στην περιοχή μετά τις απειλές Τραμπ για τη νήσο Χαργκ
- Βολιβία: Ουρουγουανός βαρόνος ναρκωτικών, από τους πλέον καταζητούμενους, εκδίδεται στις ΗΠΑ
- Ιράν: «Σύντομα» τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ θα συνοδεύουν τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ, δηλώνει ο Τραμπ
- Ιράν: Οι ΗΠΑ «εξάλειψαν» κάθε στρατιωτική στόχο στο στρατηγικό νησί Χαργκ, λέει ο Τραμπ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Εκτελέσεις στην Κρήτη
- Δεξαμενόπλοιο αμερικανικών συμφερόντων χτυπήθηκε από μη επανδρωμένα πλοία γεμάτα εκρηκτικά


