Φωτιές σε Μαρκόπουλο και Ασπρόπυργο στην Αττική
Δύο φωτιές που εκδηλώθηκαν σε Μαρκόπουλο και Ασπρόπυργο απασχολούν την πυροσβεστική στην Αττική χωρίς ωστόσο να προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία στο κέντρο επιχειρήσεων.
Δύο φωτιές που εκδηλώθηκαν σε Μαρκόπουλο και Ασπρόπυργο απασχολούν την πυροσβεστική στην Αττική χωρίς ωστόσο να προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία στο κέντρο επιχειρήσεων.
Τα δύο νέα μέτωπα εκδηλώθηκαν λίγο μετά την φωτιά στην Μάνδρα κοντά στα διόδια Ελευσίνας που κινητοποίησε ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και λίγο πριν τις 17.30 τέθηκε υπό έλεγχο.
Η φωτιά στο Μαρκόπουλο εκδηλώθηκε σε περιοχή με χαμηλή βλάστη κοντά σε μια μάνδρα αυτοκινήτων. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, είναι θέμα χρόνου να τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο.
Στον Ασπρόπυργο η φωτιά εκδηλώθηκε σε υπαίθριο χώρο με ξερά χόρτα και απορρίμματα περίπου στις 17.30 στην περιοχή Νέα Ζωή. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα.
- Γιατί ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο ο Πάντερ στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα
- Θεσσαλονίκη: Τον ξυλοκόπησε στη μέση του δρόμου για να αποσύρει μήνυση εις βάρος του – Ο δράστης συνελήφθη
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής – Με τον Ανδρέα Αγγελιδάκη θα δώσει το παρών η Ελλάδα
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια
- Φοροδιαφυγή: AI και ψηφιακούς ελέγχους επιστρατεύει η ΑΑΔΕ

