Απλοποιείται η διαδικασία για την προστασία α’ κατοικίας
Στην απλοποίηση της διαδικασίας για την προστασία της πρώτης κατοικίας προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών.
Στην απλοποίηση της διαδικασίας για την προστασία της πρώτης κατοικίας προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών, μέσω της πλατφόρμας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν πλέον να ενταχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση για επιδότηση των δανείων που έχουν υποθήκη την πρώτη κατοικία, χωρίς το βάρος της προσκόμισης συγκεκριμένων εγγράφων, σε φυσική μορφή, καθώς η διαβίβασή τους θα γίνεται ηλεκτρονικά.
Πηγή: onetv.gr
- Δουδωνής για Λαζαρίδη: Αυτή η κυβέρνηση παρίστανε την κυβέρνηση των αρίστων αλλά είναι των αχρήστων
- Christina O: Πωλείται η θρυλική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση – «Βουτιά» στην τιμή
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Πάνω από 3 εκατ. Ευρώ για το Νοσοκομείο Ρόδου για υλικοτεχνική αναβάθμιση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»








