Νοκ άουτ για 3-4 μήνες ο Σέρχιο Αραούχο
Ο Σέρχιο Αραούχο τραυματίστηκε πιο σοβαρά από ότι φαινόταν και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 3 με 4 μήνες, όπως ενημέρωσε η Λας Πάλμας
Ο Σέρχιο Αραούχο πριν από μερικές εβδομάδες αποκόμισε ένα πρόβλημα στη διάρκεια της προετοιμασίας της Λας Πάλμας.
Το ιατρικό τιμ της ομάδας υπολόγιζε ότι ο «Τσίνο» θα είναι έτοιμος στις αρχές του νέου πρωταθλήματος της Segunda Division, όμως, οι νέες εκτιμήσεις των Ισπανών διέψευσαν τις αρχικές. Ο Αραούχο τελικά θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 3-4 μήνες.
Το ιατρικό επιτελείο της Λας Πάλμας ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης για τα κακά μαντάτα και ο πρόεδρος Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ αποκάλυψε ότι μέσα στο 2019 δύσκολα ο Αραούχο θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
«Δεν θα τον υπολογίζουμε για περίπου τρεις με τέσσερις μήνες. Είναι η εκτίμηση την οποία μας γνωστοποίησαν σήμερα το πρωί. Εξαρτάται πλέον από την αποθεραπεία του. Ίσως να μπορέσει και να μείνει δύο μήνες. Του παρέχουμε τα πάντα για να αποθεραπευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ανέφερε αναλυτικά ο ισχυρός άνδρας της Λας Πάλμας.
- «Είστε πιθανοί στόχοι» λέει το Ιράν σε Σαουδική Αραβία, Κατάρ και ΗΑΕ – Αντίποινα για τα ισραηλινά πλήγματα σε ενεργειακούς στόχους
- Για δεύτερη μέρα στους δρόμους οι αυτοκινητιστές – Σε εξέλιξη η απεργία των ταξί
- Οι οπαδοί της Ρεάλ… ζήτησαν από τον Γκουαρντιόλα να μείνει στη Σίτι (vid)
- Πίκρα τα Όσκαρ: Πτώση 9% και ανησυχητικά χαμηλή τηλεθέαση, γιατί;
- Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά για την απώλεια της Δημοτικής Συμβούλου Ευαγγελίας Αποστόλου-Δρίτσα
- Αυστρία: Μειώνει τον φόρο στα καύσιμα λόγω του πολέμου στο Ιράν
