US Open: Με ανατροπή στον 3ο γύρο ο Φέντερερ
Ο Ελβετός επικράτησε με 3-1 του Νταμίρ Τζούμουρ, ενώ ο Κέι Νισικόρι απέκλεισε τον Μπράντλεϊ Κλαν
Ο Ρότζερ Φέντερερ μπορεί να τα βρίσκει σκούρα απέναντι στον μαχητικό Νταμίρ Τζούμουρ, αλλά ο Ελβετός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 σετ και μαζί την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του US Open.
Ο Βόσνιος τενίστας αιφνιδίασε τον Φέντερερ, προηγήθηκε με 4-0 στο πρώτο σετ και τελικά το πήρε με 6-3, αλλά ο «μαέστρος» επέστρεψε δυναμικά και με 6-2, 6-3, 6-4 έκανε την ολική ανατροπή και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσει έναν εκ των Λούκας Πούιγ, Νταν Έβανς.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι στο Arthur Ashe Stadium έγινε με κλειστή οροφή λόγω βροχής, ενώ στον τρίτο γύρο προκρίθηκε επίσης και ο Κέι Νισικόρι μετά το 6-2, 4-6, 6-3, 7-5 επί του Αμερικανού Μπράντλεϊ Κλαν. Ο επόμενος αντίπαλος του Ιάπωνα τενίστα θα προκύψει από το ζευγάρι του Άλεξ Ντε Μινόρ με τον Κριστιάν Γκαρίν.
- Συνταγές: Η ομελέτα… αλλιώς
- Νομικό κενό από το…1871! – Γιατί οι Αμερικανοί πολίτες δυσκολεύονται να αγγίξουν νομικά την ICE
- Για πρώτη φορά βλέπουμε κάποιους από τους 200 εκτελεσθέντες κομμουνιστές της Καισαριανής
- Deals με Τραμπ – Δεν είναι πάντα… αυτό που φαίνεται
- Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανοίγει την κάνουλα της ρευστότητας για τις κεντρικές τράπεζες
- Το πολεμικό ναυτικό της Γαλλίας κατέσχεσε τεράστιο φορτίο με κοκαΐνη στον Ειρηνικό


