Σπάχιτς: «Πολύ καλός ο Ολυμπιακός, όμως θα έχουμε την ώθηση 30.000 οπαδών»
Ο Ούρος Σπάχιτς, αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση της Κράσνονταρ κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε πως παρότι θα είναι δύσκολο, η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για την ανατροπή.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ερχόμενη Τρίτη την Κράσνονταρ στη Ρωσία στη ρεβάνς του 4-0 στο Καραϊσκάκη, με στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ του προβάδισμα και να βρεθεί στους ομίλους του Champions League.
Ο Ούρος Σπάχιτς, μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση των Ρώσων κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε πως παρότι θα είναι δύσκολο, η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για την ανατροπή.
Επίσης ο αρχηγός της Κράσνονταρ αναφέρθηκε στη στήριξη του κόσμου που θα έχει η ρωσική ομάδα από περίπου 30.000 φίλους της.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θα είναι δύσκολα την Τρίτη. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά 30.000 οπαδοί θα μας δώσουν ώθηση. Στην Ελλάδα κάναμε πολλά λάθη, δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο σε αυτό το επίπεδο. Ήταν μία εμπειρία, έχουμε μία νεανική ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να προχωρήσουμε».
- Με 32 αθλητές η Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου – Συμμετέχει για πρώτη φορά ο Τεντόγλου
- Βιολάντα: «Με προσωρινή άδεια που είχε λήξει το 2022 λειτουργούσε το εργοστάσιο» – Τι λέει ο δικηγόρος συγγενών θυμάτων
- Δίκη υποκλοπών: Αμφισβήτησαν το πόρισμα της ΑΠΔΠΧ και μαρτυρίες οι συνήγοροι του Φέλιξ Μπίτζιου
- Η γάτα, το ποντίκι και η ΚΕΔ
- Ο σεναριογράφος του «Pulp Fiction» αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την τεχνητή νοημοσύνη, όσο το Χόλιγουντ αγωνιά
- Δίκη Βαλυράκη: Η κατάθεση ηλικιωμένου στον ανακριτή ανατρέπει τον ισχυρισμό των κατηγορουμένων





