Με αλλαγές η 11αδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Σουντανί αλλά και τον Ελ Αραμπί για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στον αγώνα απέναντι στον Αστέρα
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να κάνει πολλές αλλαγές στην αρχική εντεκάδα της ομάδας του.
Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Χιλάλ Σουντανί και ο Ελ Αραμπί είναι στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, όπως ο Σισέ και ο Καμαρά. Βασικός είναι και ο Ραντζέλοβιτς, ο οποίος εντυπωσίασε στο ματς με την Κράσνονταρ πετυχαίνοντας δύο γκολ, όπως και ο Κούτρης.
Ο Μαρτίνς πραγματοποίησε έξι αλλαγές στην εντεκάδα των ερυθρόλευκων σε σύγκριση με τον αγώνα απέναντι στην Κράσνονταρ.
Η εντεκάδα του Ολυμπιακού είναι η ακόλουθη: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Σισέ, Κούτρης, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Ποντένσε, Ελ Αραμπί.
- Κατρίνης: Μαζί με τους 2 ιρανικούς πυραύλους καταρρίφθηκε και το αφήγημα της κυβέρνησης περί μη εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο
- Μαριάνα Κατσιμίχα: Γιατί αλλάζει τον τίτλο στο τραγούδι της «Το Βαλς των Χαμένων Ονείρων»
- Παναθηναϊκός: Γύρισε και προπονήθηκε ο Ναν
- ΣτΕ: Υποχρεωτική η επιλογή εναλλακτικού μαθήματος στα σχολεία αντί των Θρησκευτικών
- ΕΚΤ: Αμετάβλητα τα επιτόκια για έκτη συνεχόμενη συνεδρίαση – Τα σενάρια για τον πόλεμο
- Λήξη συναγερμού για τις απεργίες στα πρατήρια βενζίνης – Η συμφωνία για παροχή voucher


