Το «μακάβριο» εύρημα ενός δύτη
«Κυνηγός θησαυρών» εντόπισε την κάμερα στην οποία ο αποθανών είχε καταγράψει τις τελευταίες του στιγμές και την επέστρεψε στην οικογένειά του
Ένα απρόσμενο «δώρο» έλαβαν οι γονείς ενός άνδρα από τις ΗΠΑ, ο οποίος έχασε τη ζωή του το 2017.
«Κυνηγός θησαυρών» εντόπισε την κάμερα στην οποία ο αποθανών είχε καταγράψει τις τελευταίες του στιγμές και την επέστρεψε στην οικογένειά του.
Ο Ρίτσαρντ Ράγκλαντ πνίγηκε σε έναν καταρράκτη στο Τενεσί και η κάμερα την οποία είχε μαζί του είχε μαζί του είχε εξαφανιστεί… έως τώρα. Ο Ριτς Αλόχα έκανε κατάδυση στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο άνδρας και βρήκε την GoPro κάμερα.
Σύμφωνα με το CNN, η κάρτα μνήμης της μηχανής δεν είχε καταστραφεί παρότι ήταν θαμμένη κάτω από λάσπη για περίπου δύο χρόνια.
Όταν είδε το υλικό που είχε η κάρτα συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για τον νεαρό Ράγκλαντ και αποφάσισε να ξεκινήσει έρευνα ώστε να εντοπίσει τους γονείς του και να παραδώσει την κάμερα.
O Ριτς Αλόχα δηλώνει χαρούμενος που βρήκε την κάμερα γιατί, όπως εξήγησε, «θέλω πάντα να κάνω το σωστό και να επιστρέφω τα αντικείμενα στους ιδιοκτήτες τους».
- Νέα Ζηλανδία: Απίθανο να βρεθούν επιζώντες μετά την κατολίσθηση που έπληξε κάμπινγκ
- Συρία: Οι Κούρδοι παραδίδουν και άλλη φυλακή στις κυβερνητικές δυνάμεις καθώς εκπνέει η εκεχειρία
- Ουκρανία: Αιματηρές ρωσικές επιδρομές σε Κίεβο και Χάρκοβο
- Βενεζουέλα: Χιλιάδες διαδηλωτές στο Καράκας απαιτούν την απελευθέρωση του Μαδούρο
- Δόγμα Τραμπ: Πρωτοφανής στρατιωτική διάσκεψη των ΗΠΑ με 34 χώρες του Δυτικού Ημισφαιρίου
- Λούλα: Ο Τραμπ προσπαθεί με το «Συμβούλιο Ειρήνης» να δημιουργήσει νέο ΟΗΕ
