Πτώση στη Wall Street εν αναμονή των δηλώσεων Πάουελ
Πτωτικά κινήθηκε την Τρίτη το χρηματιστήριο της Wall Street στη Νέα Υόρκη.
Πτωτικά κινήθηκε την Τρίτη το χρηματιστήριο της Wall Street στη Νέα Υόρκη.
Το αποτέλεσμα έρχεται μία ημέρα μετά τη σημαντική άνοδο που κατέγραψε η Wall Street και εν αναμονή της ομιλίας του προέδρου της ομοσπονδιακής τράπεζας (Fed) Τζερόμ Πάουελ, στα τέλη της εβδομάδας, από την οποία οι επενδυτές ελπίζουν ότι θα εξάγουν συμπεράσματα για τη νομισματική πολιτική που θα ακολουθήσει στο εγγύς μέλλον.
Πτώση 173,35 μονάδων για τον Dow Jones
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε στις 25.962,44 μονάδες, μειωμένος κατά 173,35 μονάδες ή -0,66%.
Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας υποχώρησε κατά 54,25 μονάδες ή -0,68% και έκλεισε στις 7.948,56 μονάδες.
Ο δείκτης Standard & Poor’s 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε στις 2.900,51 μονάδες, χάνοντας 23,14 μονάδες ή -0,79%.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ουκρανία: Θα γίνει μέλος της ΕΕ το 2027; Το σχέδιο των Βρυξελλών, το εμπόδιο Όρμπαν και το Άρθρο 7
- Χριστίνα Λαμπίρη: Δημιούργησε μαζί με το σύζυγο της ένα ξεχωριστό steak house στο Πικέρμι
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Μήπως τελικά η υπερβολική διαφήμιση κάνει κακό στη Δημοκρατία
- Νίκος Καββαδίας: Η ιδιόμορφη «διαφθορά» του
- ΗΠΑ: Μετανάστες που είχαν λάβει ειδικό καθεστώς προσωρινής προστασίας κινδυνεύουν με απέλαση
- Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον για τον τραυματισμό της στους Ολυμπιακούς: «Δεν μετανιώνω» (vid, pic)









