
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αυγενάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, κατόπιν επιθυμίας του τελευταίου.
Συνεχίζεται το μπαράζ επαφών του Λευτέρη Αυγενάκη με φορείς και πρόσωπα που εμπλέκονται στον επαγγελματικό Αθλητισμό. Από τις πρώτες μέρες μετά τον διορισμό του ο υφυπουργός Αθλητισμού, έχει συναντηθεί με πολλούς προέδρους Ομοσπονδιών και σωματείων και αυτό δείχνει πως θα συνεχιστεί και στο επόμενο διάστημα καθώς τα μέτωπα στον ελληνικό Αθλ΄ητισμό είναι πολλά και «καυτά».
Σειρά σήμερα είχε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος ήταν αυτός που επεδίωξε τη συνάντηση, που έγινε όπως αναφέρεται έγινε σε πολύ καλό κλίμα.
Τους δύο άνδρες συνόδεψαν στη συνάντηση ο νομικός εκπρόσωπος του Αυγενάκη, Αχιλλέας Τσιχτσής αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, χωρίς ωστόσο να έχουν διαρρεύσει τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών.
- Πληρώνοντας για το τίποτα: Οι «αναλογικές» διακοπές και η γοητεία της απόλυτης αποσύνδεσης
- Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Ζίνι, 1-0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο (vid)
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν: Ανάγκη να διατηρηθεί η εκεχειρία
- Η Μπιγιόνσε βοήθησε την Αν Χάθαγουεϊ να βρει το «swag» της
- Ο Πύργος του Πειραιά φωτίστηκε στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas
- Έκαναν… «Βιετνάμ» ένα γλέντι στην Εύβοια – Όταν βγήκαν λεκάνες και νιπτήρες για σπάσιμο



