Παραδόθηκε 32χρονος στην Κέρκυρα – Είχε επιτεθεί σε ομοεθνή του
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας κρατείται ο 32χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας 38χρονου ομοεθνή του.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας κρατείται ο 32χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας 38χρονου ομοεθνή του.
Ο 32χρονος, που είχε αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψη, παραδόθηκε χθες το βράδυ στην αστυνομία και φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που συστάθηκε εναντίον ο 32χρονος φέρεται να επιτέθηκε στον 38χρονο μετά από έντονο διαπληκτισμό και να τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι με κατσαβίδι.
Το γεγονός έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη, 30 Ιουλίου, σε προαύλιο χώρο συγκροτήματος κατοικιών σε περιοχή της Δασιάς Κέρκυρας.
Ο 38χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος, αλλά σε σταθερή κατάσταση, στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, σύμφωνα με το ΑΠΕ ενώ ο 32χρονος κρατείται στην Ασφάλεια από χθες το βράδυ λόγω στέρησης εγγράφων παραμονής στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του από την Εισαγγελία Κέρκυρας για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
- Εξεταστική: Δεν αποκαλύπτει το όνομα από το Μαξίμου που ήξερε για τις επισυνδέσεις ο Μπουκώρος: «Δεν θα συσκοτίσω το αντικείμενο της επιτροπής»
- Νέα επιστολή Δημάρχου για ακαρπία στα εσπεριδοειδή από παγετούς της Άνοιξης
- Το ξενοδοχείο του Banksy στην Βηθλεέμ ανοίγει ξανά «για να διηγηθεί την ιστορία της Παλαιστίνης»
- Ζωντανό αλογάκι Pony σε φάτνη στον Βόλο προκαλεί αντιδράσεις φιλόζωων
- Τέλος τα δωρεάν μικροδέματα από Shein και Temu από στην ΕΕ από 1η Ιουλίου 2026
- Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνος στον Πειραιά


