
Super League 1 : Σανιά διετίας στον Παναιτωλικό
Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επίσημα ο Πιέρ Σανιά με τον 28χρονο Σενεγαλέζο αμυντικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο
Στην απόκτηση του 28χρονου δεξιού μπακ Πιέρ Σανιά προχώρησε ο Παναιτωλικός.
Ο Σενεγαλέζος δεξιός μπακ, που έχει και γαλλική υπηκοότητα, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αγρινιώτες. Ο Σανιά μέχρι τώρα έπαιζε στην Μπελενένσες.
Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:
«Στον Παναιτωλικό ανήκει από σήμερα ο Πιέρ Σανιά, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.
Προηγούμενες ομάδες του ήταν η Βαλενσιέν, η Τσάβες, η Μορεϊρένσε και τον τελευταίο χρόνο η Μπελενένσες.
Ο 28χρονος ακραίος αμυντικός, ο οποίος από αύριο θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας μας που προετοιμάζεται στο Καρπενήσι, στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Νιώθω χαρούμενος που ήρθα σ’ αυτό το κλαμπ, γιατί πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή.
Η οργάνωση, οι εγκαταστάσεις του και οι άνθρωποι του Παναιτωλικού μου δίνουν την εντύπωση μιας ομάδας – οικογένειας και αυτό ακριβώς μου ταιριάζει. Ο Ντάλσιο με τον οποίο μίλησα μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα. Θέλω να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της και να βρεθούμε στις πρώτες έξι θέσεις».
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονος που έτρεχε στην Περιφερειακή οδό με 180 αντί 60χλμ/ώρα
- «Ο Νικολό Μέλι υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε»
- Κρήτη: Τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε καφετέρια στο Ηράκλειο
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – 2η ημέρα: Πηγαδάκια, πρωτοκλασάτοι και οι ψηφοφορίες που έδειξαν ισορροπίες
- Grand Prix Ιαπωνίας: Νικητής ξανά ο Κίμι Αντονέλι (pic)
- Μουντιάλ χωρίς brands



