Sold out το Άγιαξ – ΠΑΟΚ σε 24 ώρες
Το γήπεδο του Άγιαξ θα είναι κατάμεστο για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League
Στον Άγιαξ μετρούν αντίστροφα για τις δύο αναμετρήσεις τους με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.
Oι φίλαθλοι του Αίαντα εξαφάνισαν τα εισιτήρια για το ματς με τον Δικέφαλο του βορρά στη «Johan Cruyff Arena» (13/8), με τους Ολλανδούς να ενημερώνουν ότι τόσο τα εισιτήρια για τα δυο παιχνίδια όσο και τα μεμονωμένα τα οποία δόθηκαν σε μέλη της ομάδας, εξαντλήθηκαν όλα σε περίπου 24 ώρες.
Η διοίκηση της ολλανδικής ομάδας προχώρησε στην έκδοση «πακέτου» εισιτηρίων για τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα δώσει το επόμενο διάστημα και οι φίλοι της ομάδας τα εξαφάνισαν.
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με τον «δικέφαλο του Βορρά» εξαντλήθηκαν σε διάστημα περίπου 24 ωρών.
- Κήρυξη κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης για τον Δήμο Γορτυνίας
- Λαμία: Καταγγελία εγκατάλειψης παιδιού στο φάσμα του αυτισμού στα Δικαστήρια
- Απάτες: Από το myAADE, τα ΕΛΤΑ μέχρι και την Αττική Οδό – Τι να προσέξετε
- Ageism: Ο ηλικιακός ρατσισμός βλάπτει (και) την αγορά εργασίας
- Οι Αθώοι: Ένας έρωτας φέρνει σύγκρουση
- Η αγωνία κορυφώνεται απόψε στη «Γη της ελιάς» – Τι θα δούμε

