
Οι Σπερς ήθελαν και Τζινόμπιλι στο πλευρό του Πόποβιτς! (vid)
Η πρώτη επιλογή των Σπερς για να γίνει assistant στο πλευρό του Γκρεγκ Πόποβιτς ήταν ο Μάνου Τζινόμπιλι.
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς έδωσαν το χρίσμα του assistant coach στον Τιμ Ντάνκαν, ωστόσο δεν ήταν και μοναδικός που ήθελαν για το προπονητικό τιμ!
Ο Τζινόμπιλι απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ομάδας από το Σαν Αντόνιο και αυτό διότι δεν ήθελε να επιστρέψει άμεσα στο ΝΒΑ, όμως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στα σπιρούνια, με τις φήμες να οργιάζουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς κάποια στιγμή θεωρούν δεδομένο ότι θα συμβεί.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζινόμπολι είχε ρόλο ως προπονητής κατά τη διάρκεια ενός preseason αγώνα, έχοντας σχεδιάσει με επιτυχία την τελευταία επίθεση των Σπερς.
- Λουτσέσκου: «Πάνω μας έχει περάσει ένας τυφώνας, είναι δύσκολο αλλά είμαστε εδώ»
- To φετινό βραβείο του World Press Photo ανήκει σε μια οικογένεια που διέλυσε η ICE
- AI λύκος τρομοκράτησε τη Νότια Κορέα – Συνελήφθη ο δημιουργός του
- Ο Μουρίνιο, η Ρεάλ και το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα
- Άρης: Το ένδοξο παρελθόν (Γκάλης) συναντά το σπουδαίο παρόν (Αντετοκούνμπο) και μαζί θα ορίσουν το μέλλον
- Υποκλοπές: Ανησυχία ΔΣΑ για την καθυστέρηση στη δικαστική διερεύνηση – Προειδοποιεί για κίνδυνο παραγραφής αδικημάτων


